В подкрепа раждаемостта на българите!


Гост

/ #7

2015-04-07 11:51

За това подкрепяне на "качествената" раждаемост съм говорил на "отговорните" фактори и във ВМРО - които тогава се включиха в изготвянето на т.н. Национална доктрина.

Решението на този проблем не е просто, но смятам, че ще е определено стъпка напред изготвянето на специален закон за насърчаване на раждаемостта.

Един от елементите е прякото стимулиране на бъдещите образовани родители, чрез т.н. детски надбавки. Тъй като ако се отрежат сега даваните детски надбавки на необразовани родители, веднага разни толерасти и прочие хелзинкски ****расти, пардон правозащитници ще почнат да съдят България за дискриминация, предлагам следното: 1.За родителите завършили средно образование - ДВОЙНИ детски надбавки; 2.За родителите завършили висше образование - ЧЕТВОРНИ детски надбавки. Това съпроводено със затягане на дисциплината и завършването при завършването на съответното образование.

И ако някой писне че това е сегрегация - никой не пречи никой да завърши и средно и висше образование - напротив и празни училища и ВУЗ-ове - бол!