ОСТАВКА НА КАБИНЕТА ОРЕШАРСКИ


Гост

/ #2

2013-06-21 07:56



Няма изход за излизане от кризата с този парламент и това правителство! Няма никакво значение какви мерки предлагат, какви хора избират – духа е пуснат от бутилката – отрицанието витае – демокрацията е изградена въз основа на доверие и представителство!
Независимо дали е упражнено правото на глас или дали дадения глас е довел да представителство в парламента, усещането за непредставеност и измама се разпространява като вирус. Досега не ми пречеше толкова много – само дразнеше . Да – ама преди да се пресече „моята червена линия” – онзи праг на търпимост и безразличие. Живея добре. Здрава съм и имам работа. Допълвам дупките в образованието на децата си ...и ги уча на толератност към различията ... Успешно оцелявах в състояние на „вътрешна емиграция”.
Досега. Но „вълната на моралния упадък ме заля. Аз съм отговорен човек и родител. Затова съм на улицата.
Искам Оставка.
Искам да видя платформи с конкретни предложения и да чуя дебати как ще постигнем оздравяване на икономическата среда прозрачно и законно , как ще направим съдебната система независима и работеща, как ще гарантираме доверие в институциите, какви ще са реформите в здравната система и образование , основани на конкурентност...
Няма никакво значение цвета на партията. Има значение миналото (опита, знанията, постиженията) и бъдещето (визията, как ще го постигнем). Знам само че хората не се променят, променя се обществото, променя се нагласата и търпимостта. Измамника и доносника не стават открити и прозрачни. Не защото не искат. Здравите морални устои оцеляват – това се хората, които искам да ме представляват! Те ще успеят да намерят верния път. Всичко друго се учи!
Искам Оставка. #ДАНСwithme