За равни права на пушачи и непушачи!
Свържете се с автора на петицията
Re: Re: Re: Re: Re: Re: ние
#700: - Re: Re: Re: Re: Re: ние
това няма да стане.кой се отказва от свой бизнес за да работи за някого.както закона е подхванал собствениците на заведения скоро доста от тях ще се намерят пред гишетата на борсата по труда.държавата удря тях а не нас ние сме лесни вместо да ходим два пъти в месеца на ресторант палим колите и ходим един път в Сърбия или Македония с комфорт и уважение след като плащаме добре.русенци са по облагодетелствувани Гюргево им е близо и вече пълнят кръчмите там.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ние
#702: anjela - Re: Re: Re: Re: Re: Re: ние
Аз попитах ако се "наложи", хипотетично, но ти си въртиш една и съща плоча...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ние
#703: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ние
хипотетично няма да работя в офис.намира се работа и за сътрудници които работят извън офиси т.е. директно с клиентите по адреси.такава работа би ме устроила напълно сама си определям работното време.нещо подобно работех още като студентка.да прекратим този спор защото е безмислен.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ние
#704: anjela - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ние
Ясна работата. Стериотипното мислене на пушач, няма да говоря за зависимост, защото, като припознаете себе си в написаното и се изнервяте много. Вие така или иначе забраната я нарушавате, а лятото си кадите отвън. Честно казано не виждам къде ви е проблема.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ние
#706: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ние
най учтиво ви помолих да прекратим този спор и не ми правете характеристика.като не пушите това не значи че и вие нямате недостатъци.хайде спрете вече достатъчно "съвети и забележки" съм прочела.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ние
#707: anjela - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ние
Аз прекратих спора с вас, ако не сте разбрала.
Re:
Преди аз да започна да се грижа за твоето здраве, започни да го правиш ти. Аз може и да нямам елементарна етика и култура, но имам достатъчно, че да не обиждам хората.И имам достатъчно култура, че да не си хвърлям фасовете под път и над път. Мизерника си е мизерник, било то защото ще си хвърли на улицата фаса или опаковката от вафла. Колко са средствата които аз съм дала на тази държава с всяка една кутия цигари? :)
Re: Re:
на този изобщо не му обръщай внимание защото прави всичко за да ни очерни колкото може повече.нали за това му плащат!!
Re:
в Чехия дрогата вече е узаконена само че за разлика от България там не направиха закон с който да поставят на едно ниво пушачите с престъпниците.
Re: Re:
така е в Европа:
В Австрия се пуши официалнo вече 3 години. Това се случи още през далечната 2009-та, когато австрийските депутати решиха да позволят пушенето. За заведенията над 80 квадратни метра е задължително да има стаи за пушачи и непушачи. Тези до 50 квадратни метра избират сами какви да бъдат, а тези между 50 и 80 кв.м. имат по специфични изисквания, но като цяло и те решават сами.
Re: Re: Re:
а това са заведенията в които се пуши в Лондон Великобритания
http://www.smokers-united.com/smoker-friendly/bars/detail.php?ln=en&id=1090
Re: Re: Re: Re:
#713: ел команданте - Re: Re: Re:
Аз съм непушач, но смятам, че пушенето не бива да се забранява посевместно! То е ясно, че пушенето вреди на добрите продажби на дрога (това е факт!), но в крайна сметка народът трябва да защити това свое изконно право, съществуващо от векове. Пушенето е част от културата на човечеството, ако ме разбирате. Дразни ме лицемерната загриженост на лай*ени сърца за здравето на хората. При всичкия геноцид, който се упражнява всекидневно пак от същите люде.
Re: Re: Re: Re:
#713: ел команданте - Re: Re: Re:
8 бара за 8 милионен Лондон...
НЕЛИ
ЧЕТЕТЕ ОРУЕЛ, РОБИ!
Re: Re: Re: Re: Re:
а колко бара има в 1.5 милионна София-нито един.
http://www.smokers-united.com/differences.php?ln=en
в Лондон само 8 бара ли? да бе да.като не знаеш как да отвориш сайта не пиши глупости.
Re
Re: Re
Re: Re: Re
представете си каква скука е в Рая сигурно и там е забранено пушенето , но и на открито :)))))
Re: Re: Re: Re
За тютюнев дим в заведенията
| This discussion has been closed. |
Re: Re: ние