Подкрепете семейството на Явор Костов срещу "Закрила на детето"
Свържете се с автора на петицията
Re:
Това става сега при още неприет новия Закон срещу детето и родителите. Какво остава, като се приеме! Първите симптоми на тоталитарната полицейска държава са вече налице. Дано хората се осъзнаят и Църквата реагира адекватно.
Desislav Vankov
Подкрепям Явор Костов
Надявам се че това семейство ще спечели битката,пожелавам им успех в начинанието им! Майка съм на 4 деца и съм напълно наясно за какво става въпрос.Моите деца са подложени на абсолютен терор от техни съученици но най потърпевш е синът ми,който е системно пребиван в училище и извън него.Никой не взима на сериозно проблема.И това се случва в държава където все повтарят че сме с демографски проблеми.Е как няма да има като държавата гледа на децата като на стадо зомбирани говеда които се опитва да ги премести от една кошара в друга. Мои познати не смеят да имат повече от едно дете като виждат какво става с многодетните семейства.Това е отвратително!
За несвършена работа се отнема от заплатата. За неизпълнен дълг се освобождава от длъжност. Щом директора не си е свършил работата и е правил това системно, допускайки системно да осъществяват насилие над едно дете в училището, за което той е поставен да отговаря,като представител на държавата,следва да бъде глобен и освободен от длъжност. Освен това е необходимо държавните институции него да санкционират затова че съсипва доверието на родителите в способността на държавните институции да изпълняват работата за която ние всички им плащаме заплати.
Време е да се потърси отговорност от конкретния директор за конкретния случай, както и от конкретните други социални и държавни служители за конкретното неизпълнение на задълженията им по сигурността на децата ни в училище.
Подкрепям семейството на Явор Костов
Властимащите да спрат с произвола и да се поучат от бащата, защото този човек е за пример, а не за порицание.
Има Господ, който да ни съди! Спрете да съдите, а си вършете работа с уважение към хората и със страхопочитание към Всевишния.
Господ има последната дума и в тази гавра с човешките права!
Аз мисля, че тук става дума за мачкане на тези хора, не толкова защото се опълчват срещу държавата и правилата, така навярно изглежда в очите на чиновниците, а по-скоро защото отказват да стоят в блатото с останалите. По-скоро водещите "мотиви" на агресорите от тъй наречените "социални служби", отдели за "закрила на детето", "прокуратури" и т.н.- са пак типичните български черти злоба, омраза, тъпотия и нетолерантност. Защото пак зад тези "институции" стоят... каквато и дума да потърся все не пасва, хуманоиди- нищо хуманно не виждам, човеци- не са, а хора и личности- изобщо... айде ще ги нарека "персони", прикриващи мерзостта си зад правила и закони. Същите като тези дето са тормозили децата в училището, само че пораснали. Е, сигурно някъде по веригата има и достойни хора, защото иначе семейството щяха да са изпатили много повече, но тяхната трагедията, а и на вскички нас пребиваващи на територията наречена България е, че тези хора са твърде малко.
Ние вече подкрепихме уважаемото сем.Костови
Подкрепяме с две ръце
Имаме проблем със синът ни който е в 5 клас
постоянно е обект на нападки и унижение
от свои съучениците като същевременно е
бит от тях, като имаме снимки и извадено
съдебно медицинско удостоверение .Като
последният път е дърпан от своята класна
ръководителка ,в
присъствието на Директора на
училището вследствие на което моят син
получава синина на дясната ръка и
охлузвания на лявата ръка .При което ние
със съпруга ми взехме решение да извадим
медицинско свидетелство.Пуснали сме жалби.
В момента няколко дни е вкъщи и не иска
да
посещава училище, като същевременно
всеки ден учи както си е по програма в
училище.
| This discussion has been closed. |