Подкрепете семейството на Явор Костов срещу "Закрила на детето"


Гост

#1

2012-05-31 17:17

Някои хора нямат търпение да гласуват противонародния проектозакон за закрила на детето! Те сигурн не осъзнават ,че така обявяват война срещу традиционното семейство в България! Боже прости им,защото те не знаят ,че така обявяват война на Божието Царство и стават Богопротивници! Заставам зад семейството на Явор Костов,както бих застанал зад всяко семейство,атакувано от безбожните власти в БГ!

Гост

#2 Re:

2012-06-01 11:24

#1: -

Това става сега при още неприет новия Закон срещу детето и родителите. Какво остава, като се приеме! Първите симптоми на тоталитарната полицейска държава са вече налице. Дано хората се осъзнаят и Църквата реагира адекватно.

Явор Костов
Гост

#3 Re: Напълно съм съгласен с вас. Благодаря за подкрепата

2012-06-01 12:06

Denzel

#4 Desislav Vankov

2012-06-01 12:38

Приятелю ние сме със тебе,тези не спряха нахални нагли до безобразие.Тези органи който би трябвало да си вършат работата те не си я вършат изобщо само гледат с кой да се заядат и да му бръкнат в чоба да му вземат парите.Тези ли ще ми казват аз как да си гледам децата не е ли мое право това защо държавниците искат да променят това да отделят деца от родител и родител от деца.Аз не съм съгласен детето ми примерно да ходи на училище и още от ранна възраст учитеките да им показват голи сцени лизбийки и педераси и да им раздав презарвативи и после момиченцата са се извртили и момченцата ще се изврътат като училищата или образователната система ги обучава като и пуска разни фюлмчета с порно съдържание Лизбийки и Педераси управляват държавата ни за съжаление:)
Пламен Младенов

#5 Подкрепям Явор Костов

2012-06-03 08:25

Познавам пастор Явор Костов. Това е истински християнин, много добър човек, изключително интелигентен, съвестен и деен гражданин, който прави добро на мнозина. Несправедливо е да бъде третиран като лош баща и държавните органи да се намесват, за да "запазят" детето му от него. Нека бъде легализирано домашното обучение, както на много други места, а докато това стане, семействата, които са избрали да го практикуват, да не бъдат санкционирани.

Гост

#6

2012-06-05 23:32

Моля повече хора да се включат в подкрепата за този човек и правото му да избере кое е най добро за детето му. Крайно време е обществото да се опълчи против насилието под всичките му форми, дори и ако трябва да обучаваме децата си дистанционно. Да не забравяме обаче, че причината за насилието в училище между децата, се корени в семейството и достъпа им до филми и интернет игри, които са локатори на насилие.

Гост

#7

2012-06-07 11:39

Надявам се че това семейство ще спечели битката,пожелавам им успех в начинанието им! Майка съм на 4 деца и съм напълно наясно за какво става въпрос.Моите деца са подложени на абсолютен терор от техни съученици но най потърпевш е синът ми,който е системно пребиван в училище и извън него.Никой не взима на сериозно проблема.И това се случва в държава където все повтарят че сме с демографски проблеми.Е как няма да има като държавата гледа на децата като на стадо зомбирани  говеда  които се опитва  да ги премести от една кошара в друга. Мои познати не смеят да имат повече от едно дете като виждат какво става с многодетните семейства.Това е отвратително!

 

 


Гост

#8

2012-06-08 21:25

Не отнемайте децата ни!

Гост

#9

2012-06-08 23:07

Оставете родителите да се грижат за децата си!

Гост

#10

2012-06-09 00:00

За съжаление власт имащите в България не осъзнават, че са Божии служители за докарване гняв върху злотвореца, а не върху добротвореца. България има нужда от духовна просвета, а не от милиционерщина...

Гост

#11

2012-06-09 11:01

АЗ САШТО СЪМ РОДИТЕЛ И ЖЕЛАЯ НАЙ ДОБРОТО ЗА ДЕЦАТА МИ...OT TOВА ПОКОЛЕНИЕ КОЕТО Е СЕГА НАВСЯКАДЕ И НА ПЛАНИНА БИХ ОТИШЛА ДА ЖИВЕЯ С ДЕЦАТА МИ......

Гост

#12

2012-06-09 14:59

Вместо да бъде смълчаван гласът на будните хора, е по-добре да се вслушваме в него! Защото утре може да се окаже, че сме направили фатален пропуск, от който всеки един може да пострада!

Гост

#13

2012-06-09 15:40

За несвършена работа се отнема от заплатата. За неизпълнен дълг се освобождава от длъжност. Щом директора не си е свършил работата и е правил това системно, допускайки системно да осъществяват насилие над едно дете в училището, за което той е поставен да отговаря,като представител на държавата,следва да бъде глобен и освободен от длъжност. Освен това е необходимо държавните институции него да санкционират затова че съсипва доверието на родителите в способността на държавните институции да изпълняват работата за която ние всички им плащаме заплати.

Време е да се потърси отговорност от конкретния директор за конкретния случай, както и от конкретните други социални и държавни служители за конкретното неизпълнение на задълженията им по сигурността на децата ни в училище.

Подкрепям семейството на Явор Костов


Гост

#14

2012-06-09 21:22

Отдел „Закрила на детето”, при служба „Социално подпомагане” – Видин, а и не само там, да вземе да пообиколи из училищата и да направи нещо - ако е в състояние, разбира се! - за спирането на всякаквите форми на извращения и насилие там. Че то май в момента в кое да е средностатистическо училище е по-зле в това отношение от едновремешните казарми...

Гост

#15

2012-07-31 22:42

Бащата защитава детето си. Браво! Това е неговия начин за защита и е достоен за уважение.
Властимащите да спрат с произвола и да се поучат от бащата, защото този човек е за пример, а не за порицание.
Има Господ, който да ни съди! Спрете да съдите, а си вършете работа с уважение към хората и със страхопочитание към Всевишния.
Господ има последната дума и в тази гавра с човешките права!

Гост

#16

2012-11-10 14:41

Аз мисля, че тук става дума за мачкане на тези хора, не толкова защото се опълчват срещу държавата и правилата, така навярно изглежда в очите на чиновниците, а по-скоро защото отказват да стоят в блатото с останалите. По-скоро водещите "мотиви" на агресорите от тъй наречените "социални служби", отдели за "закрила на детето", "прокуратури" и т.н.- са пак типичните български черти злоба, омраза, тъпотия и нетолерантност. Защото пак зад тези "институции" стоят... каквато и дума да потърся все не пасва, хуманоиди- нищо хуманно не виждам, човеци- не са, а хора и личности- изобщо... айде ще ги нарека "персони", прикриващи мерзостта си зад правила и закони. Същите като тези дето са тормозили децата в училището, само че пораснали. Е, сигурно някъде по веригата има и достойни хора, защото иначе семейството щяха да са изпатили много повече, но тяхната трагедията, а и на вскички нас пребиваващи на територията наречена България е, че тези хора са твърде малко.

Да бе

#17 Ние вече подкрепихме уважаемото сем.Костови

2012-11-17 12:07

Подкрепихме ви вече драго семейство Костови и да не излезе че пишем имената си по няколко пъти с цел заблуда нещо.А ако нещо не сме направили качествено по потвърждаването на подкрепата ни!?То ще е защото не сме професори с компютрите.Още се учим на това което ни отнеха обучаващите ни в техното "образование".Нали нащо поколение, компютърно го осакатиха нарочно за да може сега само техните дечица да имат работните места.А за нас безработицата ще ни хранела само семействата.
Пътят Истината Животът

#18 Подкрепяме с две ръце

2013-12-05 17:19

Здравейте,
Имаме проблем със синът ни който е в 5 клас
постоянно е обект на нападки и унижение
от свои съучениците като същевременно е
бит от тях, като имаме снимки и извадено
съдебно медицинско удостоверение .Като
последният път е дърпан от своята класна
ръководителка ,в
присъствието на Директора на
училището вследствие на което моят син
получава синина на дясната ръка и
охлузвания на лявата ръка .При което ние
със съпруга ми взехме решение да извадим
медицинско свидетелство.Пуснали сме жалби.
В момента няколко дни е вкъщи и не иска
да
посещава училище, като същевременно
всеки ден учи както си е по програма в
училище.

Гост

#19

2016-02-14 10:03

Подписах тази петиция в подкрепа на семейството на Явор Костов срещу "Закрила на детето", заради СВОБОДНАТА воля, дадена Ни от Бог, заради любовта към ближния, и за да възтържествува ПРАВДАТА.