ДАЗД и ОЗД да проверят Сидеров и Гаджева
Свържете се с автора на петицията
Гост#76 Oct 27, 2015, 20:02
Убедена съм , че тази петиция няма да постигне нищо . Подписах я , защото се радвам , че все още са останали БЪЛГАРИ , с които сме на едно мнение.
Гост#77 Oct 28, 2015, 05:42
1. Наглото и престъпно поведение на Волен Сидеров е срам за българския парламентаризъм.
2. Доказани наркомани в никакъв случай не трябва да бъдат допускани в българския парламент.
2. Доказани наркомани в никакъв случай не трябва да бъдат допускани в българския парламент.
Гост#78 Oct 28, 2015, 07:09
Re: Скапани демократи
Уважаеми Скапани демократи, благодаря за коментара. Ако прочетете текста на петицията ще видите, че няма призив за отнемане на деца. Съгласен съм с вас, че "Кой, каквото прави си носи последствията". Проблемът е в това, че правят неща, а не си носят последствията. Но и това ще се случи.
Поздрави,
Стефан Стоянов
възмутен#79 Oct 28, 2015, 14:40
Re:
Ти наясно ли си какво правиш?За коя се имаш бе Марева? Какви са тези двойни стандарти?Тежко ти...
Гост#80 Oct 28, 2015, 20:52
Re:
Че какво като не искаш?! Аз пък искам! И други като мен са искали, затова е там!
Гост#81 Oct 28, 2015, 20:56
Re:
Ненормална откачалка! Колко ти платиха за тази гнусотия!?
И не лъжи, че си гледала излъчените кадри по всички електронни медии - TV алфа не си гледала, не ти отърва. Там предават всичко наред, не избирателно.
Гост#82 Nov 01, 2015, 06:21
Този човек (Сидеров) наистина не е добре психически и има голяма вероятност това му състояние да се отрази зле на детето.Като гледам Деница,тя е като него,което е още по-зле за отглеждането,възпитанието и физическото бъдеще на отрочето им.
| This discussion has been closed. |