Протестна декларация на МСДС
Свържете се с автора на петицията
Гост#1 Nov 14, 2012, 23:39
Поздравления за смелото отстояване на позиции! Пълна подкрепа срещу "ликвидаторски действия".
Гост#2 Nov 15, 2012, 08:19
Перфектното рещение на МСДС, гербаджийските подлоги Каба-Марков разбиха СДС за 5 месеца след 22 години борба от страна на комунистите/социалистите!
независим#3 Nov 15, 2012, 10:11
аз тука виждам близо 20 подписа подкрепа, за няма и един ден, кви са тия глупости за една шепа хора дето ги пише лицето Велев и поръчковите драскачи във фейса?!! жалки комисионерчета!
Гост#4 Nov 16, 2012, 14:18
седесар
не са 20 а много повече подписите, и аз бих се подписал ама съм на години вече и не съм от МСДС, но браво на младите хора!
мседесар :)#5 Nov 16, 2012, 16:00
Не е е задължително да сте от МСДС. За да подкрепите декларацията е достатъчно е да сте демократ и да споделяте съдържанието и. Декларацията касае случващото се в СДС и респективно в дясното, просто от МСДС не се притесняваме да го изразим публично. Благодарим за подкрепата
Ивайло Петров#6 Nov 23, 2012, 10:14
:)
Здравейте млади демократи,
Не членувам в МСДС и СДС,но наапълно подкрепям вашите действия.Симпатизант съм на синята идея.
Омерзен съм от ръководителите на СДС в моя град - Градът на митнците и това е причината да не членувам!!!
Желая Ви Успех!!! И Единството ще пребъде!!!!!
Не членувам в МСДС и СДС,но наапълно подкрепям вашите действия.Симпатизант съм на синята идея.
Омерзен съм от ръководителите на СДС в моя град - Градът на митнците и това е причината да не членувам!!!
Желая Ви Успех!!! И Единството ще пребъде!!!!!
ГОРД - Пазарджик#7 Nov 26, 2012, 12:10
Петиция против правителството на ГЕРБ
ГЕРБ е болест, ВАШИЯТ вот е лекарството!
http://www.peticiq.com/gordpz
Да спасим Българя, като подпишем, споделим и разпространим тази петиция!
http://www.peticiq.com/gordpz
Да спасим Българя, като подпишем, споделим и разпространим тази петиция!
П.Петров#8 Nov 28, 2012, 11:16
Няма мислещ човек, който да не вижда и да не разбира, че Кабаиванов преднамерено герберизира и обезличава СДС. Да си събира парцалите и да отива да ближе краката на Борисов в ГЕРБ!
| This discussion has been closed. |