Да запазим символа ПОКРИТ МОСТ- гр. Ловеч
Свържете се с автора на петицията
След приключване на подписката какви ще бъдат Вашите действия и на кого ще бъде представена петицията.
Благодаря.
ужас
Целият град се руши, а скапания комунист кмет вместо да обърне внимание на мизерията по много други места е решил да се занимава с моста, който няма нужда. Пълно безобразие!!! ДА НЕ ПИПА МОСТА!! ДОЛУ МИНЧО КРАДЕЦА!
Защото трябва да се върви към реставрация на първоначалния вид на Покрития мост, а не обратното.Защото работя в музей и знам, какво означава да се докосваш до автентични неща и неподправена история. Защото съм възпитаничка на Езиковата гимназия в Ловеч и най-хубавите си години свързвам с този град и неговите символи...
Предлагам по-продуктивен вариант за участие на всеки желаещ при вземане на решения от местен, регионален и национален мащаб: запитване - [email protected]
Защото съм против да се разваля всичко което е постигнато и направено в България до сега. Беше такава красива и приветлива страна ,а я унищожиха за много кратко време .
Всичкология
Защото ми писна от олигофрени, които АБСОЛЮТНО НИЩО не разбират от политика, култура, икономика и т.н., но които, с малоумното си чуство за собствено превъзходство над другите, разрушават всичко по пътя към успеха на собствения си задник!
| This discussion has been closed. |