Подписка в подкрепа на президента Росен Плевнелиев
Свържете се с автора на петицията
This comment has been removed by the author of the petition.
Re:
Едно от нещата, които протестиращите искат са ПОЧТЕНОСТ и ПРОЗРАЧНОСТ.
По МОРАЛНИ категории НЕ СЕ ПРЕГОВАРЯ.
Политическата класа просто трябва да се съобрази с тях.
Единственият до тук, който го направи е Президента Плевналиев.
Re: Защо?Re:
Няма да се толерират мнения, които не са обект на внимание в тази петиция!
Re: Защо?Re:
Няма да се толерират интепретации, които влизат в разрез със съдържанието на петицията, и намесват лица, които не са обект на този "разговор", въпреки приноса им за генерираното напрежение!
Re:
Призовавам да се прави разлика между петиция и дебат във вестникарски форум!
Подкрепям петицията, защото смятам че президента е най адекватната институция в момента, не понасям лъжите на всички комунисти, които казват на бялото черно, гледат те в очите и те лъжат безобразно.Жал ми е за възрастните им симпатизанти, които толкова са облъчени горките, че без да мислят правят това което им разпорежда партията.И си вярват и живеят възможно най мизерно, но въпреки това искат да дадат шанс на това престъпно правителство, което направи безпрецедентен избор на олигарха Делян Пеевски и сега си мислят че народа ще забрави. Младите хора- в тях ми е надеждата и ги подкрепям безрезервно.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Напълно подкрепям тревогата изразена в петицията, че нападките срещу президента на републиката, г-н Плевнелиев не са нищо друго освен опит за реставрация на комунистическата диктатура и суспендиране на демократичните промени след 89-та година! Аз съм гласувал за този президент и затова се потивопоставям на престъпните попълзновения на лицата Сидеров, Кутев и подобни на тях за импийчмънт на президента! Долу изцапаните си ръце от демократичният ни президент! И знайте, ние ще го защитим, с всичките си сили и с всички средства позволени от закона!
Свалят ли президента няма да има кой да назначи системно правителство! => няма да има и оставка в близките месеци!
| This discussion has been closed. |