Аз съм ЗА НЕЗАБАВНОТО откриване на сградата на Читалище"Просвета
Свържете се с автора на петицията
Ние си искаме читалището, защото няма причина то да не влезе в експлоатация!
Re:
Аве кмете! Какво читалище, каква сграда сънуват нафтализираните и омръзнали на всички поморийци служителки..
1. Това е кинотеатър и истинското му име е Културен дом
2. Иначе казано права над него имат всички читалище от общината , което нелепо
3. Тези от Читалище "Просвета 1888 " и парашутиста им Милчо Талев прехванат някъде по ямболските села да си гледат работата.
4. Ние - поморийци ще настояваме този НОВ КУЛТУРЕН ДОМ да има свои правилник и чрез конкурс да се определи състава му с водещ директор. Останалите съновидения на читалищните дейци кореспондират с психотерапевтични нюански.
Re: Re:
в кое село живеев бе Силви, че децата ти нямат интернет? Като не знаеш пита, децата ще ти кажат че чичко Гугъл всичко знае, само силвито незнае.
Re:
като си искате сграда за читалището да си бяхте събрали пари и да си го построите , а не на готово,
Re:
искаш, ама сградата не е за читалище ПРОСВЕТА пОМОРИЕ , А ЗА кинотеатър НА ПОМОРИЕ - ВИЖ В САЙТТА НСА ОБЩИНАТА
ха ха
Re:
Нещо тази поморийка не е ориентирана в обстановката. Поморие има две читалища , но че едното си няма собствена псграда не е проблем на поморийци, а на платените читалищни дейци защото са си проспали годините и не са направили нищо за да имат. Сега петиции ще правят. Що не пишат и до арменския поп.
Re: Re:
С типичния селяндурски манталитет си, бай Кънчо! Разпространяваш клюки, че и екстрасенс се опитваш да го играеш! Кмета съм бил.... :)))))
Земята на която е построена сградата е собственост на Читалище Просвета( дарена и е от истински поморийци!!!). Читалище Просвета и Общината са съсобственици на сградата, точно поради тази причина.
Ама след като ти носи радост клюкарията Кънчо, клюкай си! На теб разбрахме че читалище не ти трябва!
Относно "Читалището"
Re:
По-добре се замисли за мнението на политически неангажираните поморийци , които не са никак малко. Не на всичко отива марката "ГЕРБ".
Re: Re: Re:
ами ако наследниците на този дарител - помориец си поискат земята обратно защото от 20 години там няма читалищна сграда, какво ще стане?
| This discussion has been closed. |
Благодарим Ви :) ...