Подкрепа на откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор
Свържете се с автора на петицията
http://www.facebook.com/events/515265125212955/
Тук ще намерите информация за организацията на протестите. Нека докажем че можем да сме единни, само така ще успеем да се преборим с тази пасмина!
Подписах петицията. Но наистина вярвате ли, че с това нещо може да се промени?! Червените са толкова щастливи, че се върнаха на власт и че ще могат да заличат всичко направено досега. Вижте откъде заработиха: силовото министерство, защото оттам могат да се скатаят най-сигурно. Ех, не сме като гърците - да излезем на улицата и да останем там, докато не си отидат и червените, и фесовете, и този фашизиран Долен Сидеров... Апатията по никакъв начин не ни помага! А сегашният главен прокурор показа толкова ясно с говоренето си и с действията си, че работи за настоящите управляващи.
Re:
Съмнявам се , че ще отговори и , че изобщо ще се даде гласност на написаното от Сугарев... писмото е внесено отдавна .. а до сега - гробно мълчание по въпроса от страна на прокуратурата.
Много съм разочарована от начина по който бе създадено това правителство. Всичко в предизборната кампания бе грозно и това го направиха БСП. Сега продължават в същия дух. Мисля, че и следващите десетилетия няма да можем да се освободим от тях. За възобновяването на АЕЦ Белене просто не ми се говори. Това е най-ужасното нещо за България.
Много държа на Случаят “Хохегер” - за " излъскания" имидж !
AEC Belene
medii i publicistihni predavania?
| This discussion has been closed. |