Не на връщането на цигарения дим в заведенията
Свържете се с автора на петицията
Re: Re: Не на връщането на цигарения дим в заведенията
#699: - Re: Не на връщането на цигарения дим в заведенията
Уникална логика, това ми е любимо: Понеже има много проблеми, дайте да не решим нито един!
Зависимите и слабоволевите се съобразяват с останалите, не обратното.
Re: Re: Re:
#695: i az pusha no i **** - Re: Re:
Ами направи си заведение за чикии и си лъскайте, колкото си искате. Нямам нищо против и такива места да има. Ако собственика е съгласен и има клиенти, нека си направят и за сране на масите, ако щат, но не ми забранявай, аз да си направя заведение за пушачи! Леле, липсата на никотин до какви тежки увреждания води. Като ви чета ми се изпарява изобщо желанието да откажа цигарите, току виж съм загладил гънките на мозъка като вас.
Re: Re: НЕ на падането на забраната
#701: някой - Re: НЕ на падането на забраната
О, блгодарение на образованието си, аз нямам проблеми с работното си място. Но коментарът Ви е много в стил ПРОФЕСОР Божидар Димитров, който веднъж ми заяви, че който не е учил за друго и е станал сервитьор, ще си мълчи и ще търпи. Що за общество, ако дори професорите не разбират, че обществото има нужда от всички професии, не само от доктори и адвокати. Иначе няма да има кой да ти налее биричката докато кадиш, защото ще е станал доктор, нали така.
Re:
А докога искаме да сме държавата на кафенетата, бутките, сергиите, клекшопчетата и т.п.??? Докога ще мислим за малкия и среден бизнес и ще спасяваме квартални кръчми и сергии с цената на всичко? Щом не можеш да оцеляваш - преориентираш се. И без това аман от заведения. То и аз съм на загуба сега, защото произвеждам парни локомотиви, така че започвам подписка, да ги върнем в употреба - по-лесно ще ми е, отколкото да си търся друга работа!!!
Re: Re:
Малкият и среден бизнес в последно време са смазани отвсякъде и ние като добри хора да помогнем за смазването ли?
Re: Re: Re: Re:
За съжаление НЯМА ЛИПСА НА НИКОТИН, защото навсякъде гъмжи от нетолерантни лелички и чичковци!
Така че всички са почти толкова интоксикирани, колкото и ти и ги грози ужасяващата перспектива да започнат да мислят като теб.
Re: Re: Re:
В повечето от държавите, на които уж искаме да приличаме, няма такова понятие като малък и среден бизнес. Има 3-4 големи вериги и всички живеят щастливо и здравословно.
Вие сте ненормални
Re: Вие сте ненормални
#710: Arhimed - Вие сте ненормални
Явно близките ти хора са непушачи и ходиш на по чай в близкото кафенце
Re: Re: Re: Re: Re:
При вас тогава е липса на мозък, щом не е от никотина.
оставете поне един закон за една година НЕПРОМЕНЕН !
ОЛЕЛЕ МАЙКО,МИЛА
Re: НЕ на падането на забраната
#698: ВВ - НЕ на падането на забраната
А някой сеща ли се за вредния труд на миньорите? А на тези, които работят в разни химически заводи, нефтени платформи и да не изброявам? Всеки сам определя къде да работи.
Re: Re: Re: Re:
Абе ще си направя заведени ама щом се пуши на улицата и други обществени места, то трябва и моите права да не се нарушават... Трябва да мога да лъскам бастуна където може да се пуши :) на улицата на спирките на градски транспорт и прочее ... Сега като тръгна да лъскам бастуна и ме арестуват и нарушават правата а всъщност доста по-малко преча от пушачите които ми духат в лицето техните отрови...
Re: Re:
Ц-ц-ц-ц-ц е в тая държава затова сме на това дередже, понеже всеки е патриот и разбирач от всичко и то по-много! Айде със здраве и дано разума надделее в нашите политици и да коригират грешката си!
ахаххааха
Re: ОЛЕЛЕ МАЙКО,МИЛА
Евала за добрият коментар. Това е може би най-умното нещо написано в цялата тази петиция
зали
След това разделянето на повечето места беше смешно -- с два фикуса или с параванче..
Дори да са отделни стаите --вентилацията в повечето случаи е една..
и дори и това да пренебрегнем ..
как си го представяте да тръгнете компания от 6 човека например и 2-ма да отидат в едната стая , а другите в втората?
Толкова ли не можете да не пушите за 1 час и да не смърдите и тровите хората срещу вас които се хранят?
За какво равноправие говорите като вие ме тровите , а аз имам правото само правото да умра от нелечима и мъчителна болест заради вас?
Това е все едно да режете с нож някой човек и да му се карате че с виковете си нарушава удоволствието ви и правото ви да го убиете по мъчителен начин..
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Комуто липсват силни аргументи, винаги може да прибяга да лошото си възпитание, обидите и нападките.
Много конструктивно.
Re: ахаххааха
Да, ако залите за пушачи се състоят от 3 стола някъде в мазето, всички ще са много доволни.
| This discussion has been closed. |
Re: НЕ на падането на забраната
#698: и ВВ - НЕ на падането на забраната
За тези работни места има доста желаещи, така, че сигурно са си направили сметката. Ако беше толкова лошо нямаше да има желаещи. Ти ако искаш можеш веднага да напуснеш и да станеш например доктор или адвокат, ама то си иска и съответното образование, така че действай.