Не на връщането на цигарения дим в заведенията
Свържете се с автора на петицията
Re:
Да пуши или не ОК, ама къде и на кого да пречи вече ми е лично доста важно... Съпоставимо да Онанира на улицата щото му кеф
Re: Re:
Просто няма да има заведения, в които няма да се пуши... А ако все пак някъде има такова заведение, то или ще е на лелината си, или ще е сладкарница с тичащи и викащи малки деца, където човек не може да си чуе приказката.
Заведенията и цигарения дим
Всяка вечер се тръбят глупости по всички телевизии в новините. Досега не съм видял една телевизионна камера да влезе в някое заведение вечер, да видят че всичко е препълнено. Всички заведения в София са препълнени. Трябва да си направиш резервация или да чакаш да влезеш. Така беше преди забраната, така е и сега.
Не знам как ги отчитат тези загуби от заведенията при положение, че са пълни през цялото време.
Много ми е чудно какви интересни гонят желаещите да се върне старото положение.
Всички ми познати пушачи и не пушачи предпочитат сегашното положение.
Re: По-добър живот за теб и мен!
#673: Ивайло Горанов - По-добър живот за теб и мен!
Ами кой ти пречи.Иди в кафене за непушачи или си пий кафето в залата за непушачи и няма да дишаш тютюнев дим. Но бензинови изпарения и всякакви други боклуци ще дишаш. Хайде дишай си със здраве.
Re: Заведенията и цигарения дим
#679: Фичо - Заведенията и цигарения дим
Кои са тези пълни заведения? Кажи и аз да ги посетя, че аз виждам само празни.
Re:
Iskam da se spazvat moite prava na nepu6a4,da ne miri6a na katun kogato izlqza ot zavedenie.ps Bogatite ve4e ne pu6at, a pu6at tezi ,koito pla4at ,4e ne im stigat parite i 4akat nqkoi da gi opravi.
Re:
Да се замислим наистина: очертали са им кръг и те се въртят в него като стадо овце.
Аз съм пушач и уважавам избора на всеки човек да НЕ диша тютюнев дим. И не разбирам защо заради моя избор, да го правя, трябва да бъда избутван навън на -20 градуса, да бъда наричан "напаст", "наркоман" и всякакви подобни епитети от хора, които се възприемат за "цивилизовани" и "културни" само, защото не пушат.
This comment has been removed by the person who wrote it.
" Не" На цигареният дим тоново по заведенията!!
Re: От: Йоана Пенчева Относно: Не на дима в живота ни. До: null Изпратено на: Сряда, 2012, Декември
От: Йоана Пенчева
Относно: Не на дима в живота ни.
До: null
Изпратено на: Сряда, 2012, Декември 12 12:58:35 EET
Мога ли да попитам кой ви даде емейл адреса ми и с какво право си позволявате да пишете и да ме занимавате(а и не само мен).То хората нямат пари за храна,а вие сте тръгнали за глупости да протестирате.Който иска да пуши си пуши...след като е забранено,защо продават цигари по магазините...?...Сякаш всяка вечер сте по заведения и по цял ден сте на кафе...а какво да кажат пушачите...?Загрижили сте се и вие и здравната министърка за здравето на българите....ами ние ще умрем от глад и болести причинени от стрес, дами и господа....,не от тютюнев дим.Всеки решава сам за себе си....,но поне като излизате на протест,направете го за нещо съществено!
Що се отнася до оборота,той пада отпреди две години заради кризата. Забраната не ми вреди на бизнеса. Вреди ми неспазването и от конкурентни кафенета, които знаят, че инспекторите нямат възможност да следят за пушачи, особено вечер.В тази връзка смятам, че контролът трябва да се затегне, като за спазването на забраната трябва да следи всеки "редови" полицай. Все пак полицаите са доста повече от здравните инспектори.
Re:
Според мен "кризата" е в самия теб. Има заведения, които не само, че оборота не падна а напротив увеличи се многократно през тези две години. Не се учудвам изобщо, че не ти върви, при положение, че не се замисляш какво причиняваш на твоите клиенти, които пушат на снега пред твоето заведение на минусови температури, а ти си се втренчил в конкурентите си, които се отнасят с уважение към клиентите си. Тези, които знаят да ценят избора на своите клиенти не ги "хваща кризата", като такива, като теб.
Re:
"Искам след 22 часа в заведенията да се разрешат чекиите! Всичко друго е ограбване на моята свобода! Искам да мога да си лъскам в баровете след 22! Не мога да лъскам навън, защото ми е студено. На който не му харесва да му свършват в лицето и върху яденето, да не ходи по ресторанти след 22. Моята свобода е нарушена, ако няма поне стая за чекиджии. Защото аз не мога да издържа 2 часа в затворено място без да си ударя една. Не мога да прекарам приятна вечер с приятелите ми нечекиджии, ако не си ударя поне 20 чекии на масата! Аз вече се съобразявам като не лъскам в тролея и в театъра, затова трябва да ми бъде разрешено след 22 часа поне в ресторанти да си лея спермата на воля. Защото това е моята свобода!"
Re: Re:
"Искам след 22 часа в заведенията да се разрешат чекиите! Всичко друго е ограбване на моята свобода! Искам да мога да си лъскам в баровете след 22! Не мога да лъскам навън, защото ми е студено. На който не му харесва да му свършват в лицето и върху яденето, да не ходи по ресторанти след 22. Моята свобода е нарушена, ако няма поне стая за чекиджии. Защото аз не мога да издържа 2 часа в затворено място без да си ударя една. Не мога да прекарам приятна вечер с приятелите ми нечекиджии, ако не си ударя поне 20 чекии на масата! Аз вече се съобразявам като не лъскам в тролея и в театъра, затова трябва да ми бъде разрешено след 22 часа поне в ресторанти да си лея спермата на воля. Защото това е моята свобода!"
Re: ТВЪРДО НЕ НА ТЮТЮНОПУШЕНЕТО
#22: yaniyakov - ТВЪРДО НЕ НА ТЮТЮНОПУШЕНЕТО
По-голям селяндур от теб едва ли има.Като искаш да не ти дими никой стой си в колибата на село!
НЕ на падането на забраната
Re: Не на връщането на цигарения дим в заведенията
#2: Вилия Великова - Не на връщането на цигарения дим в заведенията
Цигареният дим да Ви е най-големият проблем в нашата мила татковина...а има и лесно, стойте Вие на студено, а пушачите да си пушат на топло...
| This discussion has been closed. |
Бойко Борисов <[email protected]> Това е Е-mail на Бойко Борисов. Пратих му писмо със следното съдържание: "Г-н Борисов, готвя се за шести път да гласувам за ГЕРБ. Но ако позволите кръчмарите да управляват България, повече няма да гласувам за Вашата партия."
Нека всички, които са против тютюнопушенето, да го затрупат с подобни писма.