Петиция относно неравноправни клаузи в банковите договори
Свържете се с автора на петицията
This comment has been removed by the person who wrote it.
Разказаният от мен случай е доказателство за откровен недостатък в нормативната уредба - в Закона за потребителските кредити няма никъде текст, който да задължава банката да уведомява поръчителя/те в определен (кратък - например 7 дневен) срок, даващ реално технологично време за реакция от страна на поръчителите. Този случаен "недостатък" също трябва да се допълни към петицията!
Re: Петиция относно неравноправни клаузи в банковите договори
#8: Rommel - Петиция относно неравноправни клаузи в банковите договори
В момента ВЕЧЕ повечето банки започнаха да предлагат на Юрибор и Либор защото те са на дъното ... т.е. оттук на сетне тези индекси ще единствено ще растат следователно и лихвите по кредитите .. и оттук следва лапацията на банките ... хай честито ни и таз секира !!!!
Re:
Много е трудно заспалия да го будиш.Робска психика-това е причината толкова години да търпим всичко тово,което става в България.
Re: Петиция относно неравноправни клаузи в банковите договори
#8: Rommel - Петиция относно неравноправни клаузи в банковите договори
Според теб значи само юристи трябва да теглят кредити.Аз съм подписал документ на институция която би трябвало да е контролирана от даржавата.Нима договора са го писали пред теб и никой не го е удобрил?
Присъединявам се към тази петиция, защото наистина банките в България прекаляват със своеволията и алчността си и поставиха бизнеса и хората на колене като ги докараха до фалит и глад. Мисля, че в Петицията е трябвало да се наблегне и на високите лихвени проценти и такси!!!
Вчера се убедих за пореден път в некоректността им. Имам валутен депозит в СИБанк от няколко години и се оказа, че те променят лихвения процент едностранно, когато е надолу, а когато се увеличава трябвало АЗ ДА ГО ПРЕДОГОВАРЯМ!!!! ВЪЗМУТИТЕЛНО!!! Отговорих им, че няма да го предоговарям, а просто ще си изтегля депозита... И това е моето наказание за тях!
| This discussion has been closed. |