Петиция към главния прокурор Борис Велчев
Свържете се с автора на петицията
ДПС
Гол гъз
НЕЗАБАВНА ЗАБРАНА НА ПАРТИЯ АТАКА !!!
#630: - Re: ЗАБРАНА НА ПАРТИЯ АТАКА !!!
Да, аз съм евангелист и се гордея с това.. В нашата църква има много цигани и четри семейства турци. Разбираме се отлично, няма сорита, няма раздори.
Евангелистите са дали много борци и бойци в борбите за Национално освобождение на България, а също и по - късно в 1912 -1917 г. Гоце Делчев и Тодор Алексасндров са ги сочели като образцови бойци и въстанници през 1904 г. Не разбирам защо като съм евангелист да не съм българин. А колкото до Волен Сидеров и партия "Атака", неизвестно защо и нас ни определиха за небългари. Издевателстваха над нас и си позволяваха да казват ( идиотизмът им е безкраен !!!!!!! ) : "Вие българи ли сте или протестанти !?!?
Даже преди години се държаха грубо с наши вярваши. Защо беше нужно това - никой не знае.
Освен това не смесвайте, религия и етнос - това е пагубно.
Пред джамията повечето са били араби и други народности, а не турци.
Vasil Levski!
Гол гъз
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re:
Чудя се кой позволи по улиците да се изнасят килимчета и да се нарушават правата тези, които не изповядват мюсуламнството, а са длъжни да се спъват в молещите се.Някой пречи ли им да се молят вътре в джамията?! Защо не трябва да се разреши протест на Атака? Дори да са крайни, те имат това право. А молещите се имат джамия и вътре никой не ги е притеснявал. Аз много искам честно разследване и ще се радвам някой ако е успял да снима как е станало всичко.
Гол гъз
Re:
#663: - „Всичките народи в България щат живеят под едни чисти и святи закони, както е дадено от бога..."
Мога ли да попитам - къде в случая е мястото на българина?! Щом си изнасят килимчетата на улицата и ние трябва да мълчим, да нямаме право да слушаме музика, да си отстъпим и домовете, а? А къде са нашите права?! Аз не искам да слушам моитвите им докато ходя по улиците на собствената си страна. Никой не им пречи вътре да се моят. Но те буквално превземат улиците и града ми. Не съм съгласна с насилието, но не съм съгласна да се спъвам в килимчетата им по улиците.
Гол гъз
Re: Re:
Абе я се научи да пишеш, бе, лупмел. Най-яките партиори са тия, дето не знаят дори как правилно се използва българския език и как правилно да напишат две изречения на кръст, без правописни грешки
Re:
Какво значи чужда религия? Кой си ти, че да определяш коя религия е "наша" и коя "чужда". Тези хора са родени на тази територия, техните деди са родени на тази територия, техните деца - също. Това е и тяхната родина. И те я считат за такава - за своя родина. Крайно време е да осъзнаем, че това са хора, които са част от България. Част от нашата България. Тези хора са етнически турци, но всеки един от тях би нарекъл себе си и българин, когато става въпрос за национална идентичност. Тези хора учат на български език в училище (макар вкъщи да говорят друг), гледат нашите телевизии, работят в нашите заводи, слушат нашата музика, живеят с нас. Те са част от България. Защото България не е православна, не е и етнически чиста (като Полша, например). В България има българи и каракачани, арменци и евреи, турци, българи мюсюлмани и всякакви други.
Re: Атака!
Турски гъзолизци!Защо не направите петиция за забрана на ДПС?Ибрици такива!
Нека не грозим с такива действия имиджа на България!
| This discussion has been closed. |
ЗАБРАНА ЗА БКП И БСП