Петиция към главния прокурор Борис Велчев
Свържете се с автора на петицията
По-късно в отворено писмо до главния прокурор Борис Велчев Българският хелзинкски комитет призова, ако се докаже, че "Атака" е предизвикала инцидента, да бъде обявена за партия извън закона.
1. В България не всички могат да бъдат манипулирани и
да стават безгласни наблюдатели на безобразията.
2. Общността ще се опълчва срещу евтините опити да се сее вражда и омраза.
3. Интересите на определени групички, прокарващи политика на разделение с цел да се облагодетелства правителството на "Велика сила" - тези интереси не могат да погазват законите на суверенна страна.
4. България не е ничии троянски кон, независимо от действията на троянските магарета, които са се навъдили наоколо.
5. България е част от Европейския съюз с цел да защити суверенитета си и да споделя общи ценности с другите страни членки. Защитата на тези ценности трябва да се осигурява по законен начин и най-вече черз прилагане на закона именно към такива провокатори като Сидеров и обкръжението му.
6. Законите, забраняващи нарушаване на човешките права и защитаващи Конституцията на страната трябва да се прилагат навсякъде и то бързо.
7. Закъсняло правосъдие е по същността си отказ от правосъдие.
8. Националистът Волен Сидеров с акциите си действа анти-национално и защитава враждебни на страната интереси.
Такива като него,нямат място в политиката.Време е,правителството и прокуратурата да предприемат бързи мерки,докато този "борец за българското"не е взривил
етническия мир!!
Re:
И Друг път е ставало дума за това че Волен сидеров взаимства много от немските нацисти. Името на партия АТАКА е директен превод на името на вестника - на немската нацистка партия Der Angriff.
Да не се забравя до какво могат да докарат луди хора една нация.
Ще се опитам да включа тук един линк - просто за настроени. Атакистите биха били дори "горди".
http://www.youtube.com/watch?v=Y2T0qDDo1Dk
Успех на всички с петицията!
Петиция към главния прокурор Борис Велчев
Забрана за Атака и ДПС.
Крайно време е да се забрани тази откровенна терористична партия редом с ДПС, защото те са основната заплаха за етническият мир в тази държава.
Сидеров е равен на Хитлер, а Доган е равен на Сталин
Да си го кажем така. Сидеров е равен на Хитлер, а Доган е равен на Сталин. Така че и двете марионетки на Москва, трябва да бъдат незабавно забранени и обявени извън закона. Просто няма значение кой кое. И двамата са комунисти. И двамата са със сходни психични заболявания. Само разликата е. Че Доган умее да си крие психопатията, не без помоща на тези който и на него му дърпат конците. А Сидеров си е изцяло първосигнално примитивно парче, боледуващо от шизофрения, и вършещо мръсната работа на Доган, и на онези особени служби със секретен гриф КГБ/ДС.
Re:
Волен Сидеров е пич!Вие сте тъпаци и олигофрени.Фесовете-в анадола.Мамицата им!
Re: ГЛУПОСТ
,
Виж, аз съм мюсюлманка, но и съм Българка...на 24 години съм и съм израснала в България...зачитам всяка една религия и всеки един човек, независимо какъв е...най-добрите ми приятели са християни и те нямат никакъв проблем с мен или с религията ми...добре....не споря, че молитвите трябва да се чуват из цяла София, но нещата не трябва да стават по начина на Сидеров...до къде ще доведе такова поведение? Не искам и да мисля, но се надявам да не е до най-страшното...в момента аз не защитавам мюсюлмани или опреквам някого...сега защитавам мирът в България, защото само гражданска война ни липсваше...Моля ви помислете над това!!!
NO PASARAN!
| This discussion has been closed. |
ГЛУПОСТ