Петиция към главния прокурор Борис Велчев
Свържете се с автора на петицията
Нека всеки човек да си вярва както иска и на което иска,всеки е свободен на това и никой няма право да пречи и да сее раздор и да развали спокойствието на народа.А такива болни глави като СИДЕРОВ нямат работа нито във власта нито в българската общност.И все пак живеем в правова,демократична и европейска държава и сме в 21 век.
Колко подписа триябва да се съберат за да се постигне свалянето на имунитета?
Re: Re: Re: Импотентността не се лекува с побоища, синко
#282: хкгкхгйхгй - Re: Re: Импотентността не се лекува с побоища, синко
Образован човек със сигурност стои зад тези думи - правилен изказ и правопис. Но така както необразован човек не може да бъде интелигентен, така и няма гаранция че образован човек е на всяка цена интелигентен. Със сигурност лицето - ако може да се нарече "лице" подобен човек - което е написало няколкото мнения, е озлобен, циничен и арогантен, неспособен да изрази мнението си по етичен и учтив начин. Световната етикеция категорично отхвърля използване на псувни и обиди в речта. Самозабравил се човек, който надраснал малко околните в професионално и социално отношение, мисли че има право да се обръща по арогантен и грозен начин към останалите, без никакво уважение или толерантност. Казват: "Можеш да извадиш човека от селото, но не можеш да извадиш селото от човека". Същото важи и за първобитното просташко поведение на псевдоинтелигенти. Всяко мнение може да бъде изказано по подходящ начин. Липса на уважение към останалите е липса на уважение към себе си. Защото, господине или госпожо, всичко което казвате е вярно, но начинът по който го казвате не позволява на хората да ви чуят. Това което достига до нас е озлоблението ви и липсата на такт и култура.
Нека Б.Борисов добре разбере на какви разчита за подкрепа.Сидеров и Атака са вредни за нашата Родина с политическите си действия.
Re: Става дума за две различни неща!
#148: - Става дума за две различни неща!
Напълно съм съгласен. Аз съм софиянец и от дете се дразнех от извивките идващи от минарето. Да се молят тихо и кротко вътре в сградата, без демонстрации. Но също така съм съгласен, че с насилие и размирици нещата няма да се оправят, само озлоблението ще се активира.
Re:
Ами да. То не е виновно момчето. Трябва да се лекува. Не е срамно. Страшното обаче е, че историята познава такива случаи. Как става, не знам. Повличат цели народи.
| This discussion has been closed. |