Срещу номинацията на убиеца Джок Полфрийман за Човек на годината
Свържете се с автора на петицията
Intermafiata opitva - ako moje da mine dobre, ako ne sledvashtiy pat. Neka bdim i se borim sreshty bogati pereverzii, satanisti i prosto antichovezi.
Пълно безобразие - поредното на БХК
Пълно безобразие - поредното на БХК.
Пълното ми мнение е публикувано ТУК
Аз бих помогнал не само с петицията мисля ,че е време ние народа да вземем нещата в нашите ръце и да ги изметем всички боклуци от България,защото България това сме ние а не разни продажници които са впили корени от доста време насам и ни бозаят,а ние дори ги толерираме,преизбираме и им ръкопласкаме затова,че ни мият очите и ушите с хубави слова а след това само страдаме .Видяхме вече примера на Рунъния време е и ние да действаме !
Крайно време е организацийките, финансирани с чужди фиат мъни да се забранят. Сорос и подобните паразити, които никога не са направили нещо добро в своя жалък живот в затвор. Той и без това е съвсем изкукал, да прекарва голяма част от времето си в клиники за пластично и друг вид разкрасяване, докато мисли за следващата си 4-5 женитба на 90 години.. Празен, повърхностен, елементарен тип:)) И той ще ни казва как да живеем, че и престъпниците да защитаваме и поощряваме. Позор и затвор на всички членове на бъл хелински комитет. бхк да се обяви за орг извън закона.
Нищо, че Христос е казал да обичаме врага си и ако ни ударят шамар да си подадем и другата буза.
| This discussion has been closed. |
Да, време е този хел-ад да се закрие и се изтрие от лицето на България. Нали няма разни български хомитетчета по света да казват на другите народи какво да правят и колко убийци да помилват и въздигат. Един представител на бъл-хел хомитет всъщност каза, че това не било техно решение, а са им го натраипли отвън сатанистите/соросоиди и др подобни милиардерчета>( Иво Инджев едно време беше хммм добро момче.. Сега се е изродил в сатанист-предател::( Много да внимава, ако е още в България.. Да се маха у хамериката, те такива там също не ги обичат, но да опита момчето:))