Против проекта "Океанариум"Бургас и застрояването на Парк"Езеро"
Свържете се с автора на петицията
Недопустимо е да се затварят делфини!!!
http://www.burgasnews.com/novini-burgas/62509-obshtestveno-obsazhdane-za-okeanariuma
-Допринаса за самия град , като туристическа атракция .
- Ще ни запознае с растителни и животински видове които може само по Discovery да видим.
- Ще отвори нови работни места и ще подпомогне икономиката на града.
Това за животинските видове бла бла . Чели ли сте че по света има много такива океанариуми , от които вече се подготвят и видове за насам.
Писах в гугъл името на инициятора излезе ми само някакъв пазарджишки актьот 42-ри набор , ако си същия еми дядо ходи си в Пазарджик с тези разбирания няма да ни решаваш какво да има в града и какво не . Ако пък не си ти още по-зле - Тиси поредния заблуден в опозиция на кмета търсещ мотив да прави сечено на прекрасните проекти за града.
Re:
az sam protiv za6troto stava vapros za interesi kato vi iztre6tqt 30 leva za bilet da vlezesh i 6te vidite golqma para 6te igrae togava 6te vidim dali 6te iskate vmesto morska gradina da gledate okeonarium ama samo otvan ....! , ako poso4at taksa 2-3 maksimum 5 leva za pose6tenie sam saglasna ama taka bez da znae kakvo 6te e polojenieto s pose6teniqta i kolko pari 6te e pose6tenieto ne sam saglasna vaob6te !
Стоян
Aman ot korumpirani idioti!!!
хора осъзнайте се!
Вместо да се радваме че имаме Морска градина и Парк Езеро, ние ще строим в тях така ли? Няма ли други места за строене ама там, а?
Re: Абсолютно съм съгласен с коментара!
#2: Dobromir Manev - Абсолютно съм съгласен с коментара!
Подобни петиции в интернет - нямат юридическа стойност! Само петиции и подписки на реална хартия са доказателствен материал.
Re:
Здравей, Радо!
Имах среща с г-н Николов относно петицията.
Не съм против него и съм му благодарен за куп неща, които направи в Бургас.
Питай първо как стоят нещата, а не си ги преиначавай!
Нима си почитател на животни, които са понякога уловени и отвлечени по брутален начин и продадени за определена сума пари?Същите тези животни са високо интелигентни и съзнателин същества и на никое живо същество не му е приятно да бъде затворено и ограничено от естествената си среда.Има видове, които са единици зад решетките и на тях им липсват страшно много себеподобните им.
Бъди здрав!
Re: Re: Абсолютно съм съгласен с коментара!
#66: - Re: Абсолютно съм съгласен с коментара!
Петицията има юридическа стойност.Регистрирана е в Община Бургас.
Re: Изборът е твой, Тодор!
Аз също съм за развитието на Бургас, но в друга посока.Не да се застроява и да се отнема Свободата на животните.Тези каузи са не само мои, те са каузи на цял Свят - особено за Делфините.Можеш да се позаинтересуваш, ако желаеш разбира се и да видиш какви жестокости се случват с тези Морски бозайници-как ги ловят, продават на Атракционите, а тези, които са ранени при улова ги убиват, разфасоват им месото и ги ядат... Имам иновативни идеи за проекти, които ще са в интерес както на Природата в Бургас, така и на неговите жители и гости.
Друго нямам какво да ти кажа.Уважавам мнението ти, бъди здрав!
-Допринаса за самия град , като туристическа атракция .
- Ще ни запознае с растителни и животински видове които може само по Discovery да видим.
- Ще отвори нови работни места и ще подпомогне икономиката на града.
Re:
Целият свят лека по лека се отказва от подобен вид атракциони!Предпочитам да гледам каналите за животни, отколкото да ги изучавам за мъчителни за тях условия-затвори за животни!!!Нека се развива нашия Бургас, но не в тази линия!Никой не попита пряко гражданите дали искат този проект!Направиха го след "дъжд-качулка" когато договорът за изграждане беше подписан.Това е моята позиция, благодаря ви и за вашата!
Re: Aman ot korumpirani idioti!!!
#64: Aman ot korumpirani idioti!!! - Aman ot korumpirani idioti!!!
много си прав! но простия народ тия неща не може да ги види... ще ги види, чак като му бетонират градинката и почнат да му искат таксичка за това, че са се настанили в двора му ;)
| This discussion has been closed. |
Re:
#1: -
https://www.youtube.com/watch?v=IDy2y0tnwqE