Против проекта "Океанариум"Бургас и застрояването на Парк"Езеро"
Свържете се с автора на петицията
аман
Петиция бургас
глупости на търкалета. поредния псевдо еколог. по ли са важни мишките в района, отколкото благополучието на хората живеещи в Бургас.
Re:
Благополучие трябва да има за всички.Както за хората, така и за другите живи организми.От изказването ви ми лъха доста на невежество.
Re: Re:
много се лъжете като си мислите, че съм невежа относно тази тема. имам много познати в тези среди и отлично знам, колко ви пука за екологията. прибирате много пари по разни програми от Швейцария и къде ли не, за да правите нещо за екологията, а насреща има само някакви тъпи PR-и и нищо повече. правят се някакви платформи в езерата, уж за птиците, вдига се шум за разни строежи, но само когато не сте включени в раздаването на средства и т.н. така че хайде да не си говорим глупости и да оценяме кой е невежа и кой не е, защото без вашата "помощ" природата се справя по-добре с защитата на разни птички и тревички. колкото до този Океанариум, чрез него ще се създаде работа за хората от региона, а после ще идват туристи, които също ще спомагат за благополучието на бургазлии.
Re: Re: Re:
Аз съм съвестен гражданин.Не членувам в никакви организации и не правя никакъв пиар нито на себи си, нито на някой друг.Проектът е безумен.
Прочетете това
Това са извадки от статията на сайта "Солта на живота"
В същото време обществеността в Бургас, както и отговорните институции,нямат никакви притеснения, че строежът ще бъде в близост до Атанасовско езеро - едно от най-големите богатства на Бургас, което е и влажна зона с международно значение, и че не само строителството и експлоатацията, но и всяко изпускане на води може да се окаже фатално за крехката екосистема на защитената местност.
Похвално, но как се започва такъв мащабен проект без въобще да се отчита обществения интерес и да има предварителна яснота какво и как ще се случи на тази ценна територия. Как за толкова кратко време се реши, че точно океанариум е туристическата атракция, която е нужна на Бургас? Как стана така, че само за седмица всички общински съветници гласуваха единодушно на сесия на ОС и одобриха идеята? И това ли се оказа единственото подходящо място в Бургас за подобна инвестиция?
Re:
Напълно ви подкрепям! Тези еколози сe сещат само, когато нямат изгода... Този проект ще отвори много работни места и ще носи приходи на общината! Така че..... тихо, еколози..
Re: Re:
Нали напълнихте Черноморското крайбрежие с "проекти" и "работни места". Само място за хора няма там. Що не вземете да построите поне канализация и пречиствателни станции, като сте се загрижили за работни места и приходи.?
То па едни работни места. Прекарани безработни строители, които безкрупулни тарикати наемат за едина хляб. Учителки, които са принудени да заработват през лятната ваканция като камериерки, в най-добрия случай - администраторки. Опитни браншовици от сферата на туризма, които почти не спят през силно скъсения курортен сезон, а заработката им отива у мафиоти.
Re:
абе вие сте големи смешници!!!!!
Дайте да закрием всички зоологически градини, за да не ги затваряме като експонати!!!! Смешни сте!
Добромир Манев
Страхотна идея за нова петиция - "Дайте да закрием всички зоологически градини"
Можеш да я направиш, аз ще съм сред първите подписали се!
| This discussion has been closed. |