Правосъдие за собствениците на кобилата при метрост. Г.М.Димитров
Свържете се с автора на петицията
СКАНДАЛНО!!!
Време е за наказания !
"За величието на една нация и моралния й прогрес
може да се съди по отношението й към животните"
Махатма Ганди
Re:
Аз не съм много щастлива от съществуването на тази петиция, но я подписах разбира се! Искам да бъдат наказани и ТРЯБВА да бъдат наказани, но едва ли ще се случи.
Избутвам настрана чувствителност, любов към животните, състрадание и т.н. Ще акцентирам върху друго - както ти каза, мила, щом с благо по нрав животно постъпват така, какво остава за човек, а не дай си Боже опърничав или чапат човек (Какво!? Директно ще го колят ако не им се подчини ли?) и второ не по-малко важно - що за отношение към същество, което ти ВАДИ ХЛЯБА. Точно както се отнасят и към нас - ние влачим каруцата, плащаме луди данъци за да им се осигуряват какви ли не помощи и привилегии, а в отплата КАКВО????
Щастливам съм обаче, че все някаква справедливост блесна тук - конят им беше отнет, при това от нежни ръце. Благодаря Ви, момичета, че ви има! Тези, които първи се отзовахте и се престрашихте да им се опълчите на тия мърши! Благодаря и на останалите хора, които са пристигнали на мястото в последствие, без вас не се знае крехките девойки дали щяха да успеят! Вие сте важните и ваша е заслугата!
Държах се в течение почти постоянно какво се случва, най-много се страхувах за Стеф и Борислава, "виждах" как се развиват нещата... държава дефакто нямаше... току така се появи под някаква форма (за момент полиция), току така се позачуди какво да прави и току така просто се изнизва, оставяйки ви да се оправяте САМИ! Е СПРАВИХТЕ СЕ!
От тук следва, че на нас държава не ни трябва! Или поне не тая! Така че - ЗАКРИВАЙ и си гради нова на чисто!
Масово се измъчват животни от нас хората.....Ние просто не сме хора.............Незнам какво сме:((((
Подписах, дано обаче не сме глас в пустиня. Дай Боже справедливостта да възтържествува!
Линч и саморазправа заслужават, да ги вържат и пребият по същия начин, пред децата им, за назидание.. Нямам думи, не спах 2 нощи след видяното, просто нямам думи. Що за ИЗРОД трябва да си, докога ще търпим подобни адови изчадия, докога ще съществуват за наша сметка?? Не глоба, не затвор, не знам какво заслужават. Да ги разпнат на кон, като в далечното минало! Нещастници гнусни... Ей, място не си намирам, бих ги пребила със собствените си ръце!
| This discussion has been closed. |