Правосъдие за собствениците на кобилата при метрост. Г.М.Димитров
Свържете се с автора на петицията
Благодаря
Има ли право такова сборище(а не народ)на съществование????
кои са те?!
Кои са тези органи на реда?!Кои са тези , които защитават подтиснатите в тая държава?! Кои са тези , които ще накарат беззаконниците да приложат закона?! Аз такива вече не познавам...тука закон няма,няма народ...Само една злобна шайка валяща се в клоаката си!!!
Какво нещастие ни сполетя???? Има ли по-нещастен човек от мен???? Да доживяея да видя народа си в такова ужасно и омразно за мен,низко положение,довел сам себе си до най-скотско състояние- до положението да изгуби всяка една своя ценност!!!
Да забрави жал и милост към слабите и беззащитните,да загуби и достойнство и чест по такъв срамен,жалък,гнусен и низък начин.....
И не ми давайте ,моля ви,примери с няколкото останали все още сравнително чисти, изключения,защото ми става още по-жал.... Не ми се говори вече,не ми се мисли,къде бяхме,къде стигнахме,а къде сме се запътили.....
Имаме ли право да изискваме от Бог да ни спасява от нашите гнусни ,престъпни,извратени желания и деяния ????.......
Абсолютно безкомпромисно си отговарям - НЕ !!!
Re: СМЪРТ,СМЪРТ И СМЪРТ....
СМЪРТ,СМЪРТ И СМЪРТ ЗА ТАКАВА СГАН ЦИГАНСКА!!! СЕГА ЗАПОЧВАМЕ ЛИ ДА НИ ДОМИЛЯВА ЗА ХИТЛЕР ???? САМО НЕ МИ СЕ ПРАВЕТЕ НА ДЕМОКРАТИ,ЗАЩОТО ДЕМОКРАЦИЯТА Е ЗА ХОРАТА , А НЕ ЗА ИЗЧАДИЯТА ПРИМИТИВИ!!!!!
АХ...
АУУУ....КОЛКО МНОГОСЛОВЕН И РАЗТРОЕН СИ ОТ ТАЯ МАЛКА ЦИГАНСКА ИСТОРИЙКА??!!!
Re: АХ...
АУУУ....КОЛКО МНОГОСЛОВЕН И РАЗТРОЕН СИ ОТ ТАЯ МАЛКА ЦИГАНСКА ИСТОРИЙКА??!!!
ЕТО ТАЯ "ТОЛЕРАНТНОСТ" И ЩЕ НИ ИЗЯДЕ ГЛАВИЧКИТЕ ПРОСТИЧКИ И ТЪРПЕЛИВИ!!!
ЦЯЛАТА НИ ИГРА Е РЕДКО ПРОЗРАЧНА И ГРОЗНА - ПРОСТО ОТ ТОЛКОВА МНОГОСЛОВНОТО ТИ ИЗКАЗВАНЕ УСЕЩАМ,КАК ИЗОБЩО ТИ СЕ Е РАЗГОНИЛА ФАМИЛИЙКАТА,ЧЕ БЕЗ ДА ЩЕШ СИ СЕ ОБЕЗПОКОИЛ ВИЖДАЙКИ ИСТОРИЙКАТА НА ТАЯ БЕДНА ИЗТЕРЗАНА ЖИВОТИНКА!!!
НЕ МИСЛИТЕ ЛИ , ЧЕ АДСКОТО И СТРАДАНИЕ ЗАСЛУЖАВА ПОНЕ НЯКОЛКО ИЗРЕЧЕНИЯ , В КОИТО ДА СЕ УСЕТИ ЖАЛОСТТА ВИ,КЪМ БЕДНАТА И СЪДБИЧКА????
ОООХ,БОЖЕ!!! НЕ МИ СЕ ЖИВЕЕ СРЕД ПОДОБЕН РОД!!! МОЛЯ ТЕ,СПАСИ СВЕТА С ОСТАНАЛИТЕ В НЕГО ОЩЕ НЕКОЛЦИНА ПРАВДИВИ ЛЮДЕ!!! ИДВАЙ ПО-СКОРО И ПО ВЪЗМОЖНОСТ С ГОЛЯМ ОГЪН !!!
ТОВА НЕ Е ЖИВОТ...ТОВА НЕ СВЯТ!!! ТУК НЯМА ЧОВЕЦИ!!!
ДА на зоополицията
Аз съм против насилието над животни,над беззащитни същества, които хората трябва да защитават и да не се излага на опасност живота си. Тази петиция искам да изразя възмущение и ви моля да се предприемат действия към човека,който е доведен до такова състояние на коня. С уважением,Николаенко Любовь.
| This discussion has been closed. |
Ще си позволя да цитирам момичето ангажирало се със здравословното състояние на кобилата.
"Привет приятели! Днес резултатите от рентгена на Виктория са вече ясни.След тежък удар по задният десен крак на Вики и се чупи парче от капачката,след нехайството на ромите,който не обръщат внимание продължават да впрягат Вики и да я карат да върши тежък физически труд и след системно ,малтретиране получава сериозно възпаление и цялата капачка е нарушена...тя дори няма капачка вижда се само лека костица....За съжаление ,,стопаните'' нанасят на Виктория травма за цял живот...Крачето няма да може да се възстанови напълно,но това няма да попречи от тук нататък тя да води ,нормален и пълноценен живот. Вики ще има нужда от силна храна,много витамини,калций, добавки,почивка и да се молим,със времето ,и волята на Виктория да може да стъпва и ходи нормално.Благодарим Ви!"