В подкрепа на Николай Радев и връщане на неговите убийци в ареста
Свържете се с автора на петицията
Re:
I AZ ZASTAVAM ZAD DUMITE NA DANIELA ISKAME ZATVOR ZA KARASTOIANOVI NEMOJE DA ONEMAT TAKA 4OVE6KI JIVOT I TO NA TOLKO MLAD 4OVEK PO4IVAI V MIR NIKI 6TE SE BORIM DO KRAI ZA VAZMEZDIE
Re:
Как не Ви е срам??? Утре може да сте Вие на мястото на близките му. Защо сте толкова злобни? Много неща ми се иска да Ви кажа, но мисля,че най-подходящото е "Убий глупака с мълчание!"
Престанете бе хора!!
Re:
"Подписка" не означава дори да се подписват в общината. Означава, че когато ги викнат от полицията за разпит - трябва да се явяват. Нищо повече. Това е най-леката мярка.
Re: Re:
Благодаря. Вие след като сте юрист не смятате ли, че това е безумно?
Re: Re:
Всичко се връща, на този свят! И за тях ще има възмездие! Вярвам в това! Момичето, няма да има покой - един ден, ще бъде майка - горко й!
This comment has been removed by the person who wrote it.
Гери
Re: Гери
Ти скъпа, от къде си толкова запозната защо и пред кого се е оправдавал? Тази петиция е за подкрепа на УБИТИЯТ НИКИ от "лекарите". Ти след като го плюеш искам аз да те попитам ще отидеш ли на преглед при тези лекари-убийци? Може да се е бил, но не е убил !
Гери
Re: Гери
Ами сподели тази информация с нас, като си толкова запозната. Нека и ние да научим. И това, че ТОЗИ Карастоянов бил ИЗКЛЮЧИТЕЛНО спокоен човек, то се видя колко спокоен е бил.
Re: Re: Гери
Аз казах каквото имах да кажа.Ти какво искаш да те разведа из околностите на Дупница, да съм ти гид и да ти посочвам местата и дърветата на които връзваха и биеха хората ли?!
| This discussion has been closed. |
Re:
#22: Ана -
Мила Ана те наистина не са такива, днес пишеше,че въпросният убиец няма диплома за анестезиолог, и че няма право да извършва каквото и да е лечение без присъствието на специалист такъв!!!
Всички на думи са много смели, аз не мога да разбера колкото и грубо да звучи :Светили ли са му" та си позволяват да го обиждат и да обиждат и нас. Да дойде да ми каже този в очите,че съм пикла!!!