Peticiq.com

В защита на отец Василий Зографски и на зографското книжовно дело

Опровержение на неверни твърдения относно подписката

Гост#1 Jan 30, 2014, 19:23

ДЯДО АМВРОСИЙ ИЗОБЩО НЕ Е ПОДПИСВАЛ ТАЗИ ПОДПИСКА! ОТЕЦ ВАСИЛИЙ, СПРИ ДА ПИШЕШ ТАКИВА НЕЩА ОТ НЕГОВО ИМЕ! ПРЕСТАНИ ДА ЛЪЖЕШ! НЯМАШ ЛИ СТРАХ БОЖИЙ!

Александър Попов#2 Jan 30, 2014, 21:47

Re:

#1: -

В www.sveta-nedelia.org са описани нещата които Ви вълнуват. Не е етично да се сипят обвинения анонимно.

Гост#3 Jan 31, 2014, 19:28

Re: Re:

#2: Александър Попов - Re:

НЕ Е ЕТИЧНО ДА СЕ ПРАВИ ПОДПИСКА ОТ ИМЕТО НА ЧОВЕК, КОЙТО НЕ Е СЪГЛАСЕН С ТОВА! ИМА БОГ И ТОВА, КОЕТО ПРАВИТЕ, НЯМА ДА ОСТАНЕ ТАКА!

Гост#4 Feb 01, 2014, 07:41
Инициатори за оклеветяването но о.Василий са "подлогите" на Иван Желев от сайта Двери.бг. ! Именно те са върли противници на издателската дейност на Зографския монастир.Лицето А.Николов и компания от отдавна (2006г.)се стремят да очернят успешната издателска дейност на о.Василий респ.Зографския монастир.Иван Желев с ченгежийските си номера и като върл икуменист е "вдъхновител" на този фарс.Да,има много преводни и редакторски грешки в издаваните книги,но това не ги прави неправославни ! В основата е завистта и високомерието на Двери.бг ,които са флагмана и мегафона на и к у м е н и ч е с к а т а ерес в България.
Гост#5 Mar 10, 2014, 20:42
Няма какво да се пише за сайта "Двери бг". Там в този сайт няма любов, но само хули, корист и завист. Този сайт няма благословението на Българската Православна Църква и в него работят врагове на светото Православие. Това аз сам със собствения си рзум съм разумял. Нека който и да е ме послуша и ми признае какво чувства в душата си когато разглежда статийте в този сайт, ако чувства топлина и пълнота, то добре , бъркам, но не, никаква топлина и благодат не излиза от там.

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.