Прокламация на софтуерната индустрия за оставка
Свържете се с автора на петицията
Оставка! Веднага!
Оставка !!!
Това управление унищожава конкуренцията и свободния пазар.
Тъй като считам, че поради некомпетентност и корупционни намерения сегашното управление не защитава прозрачността, свободния пазар и конкуренцията, аз заявявам желанието си за смяна на това управление.
Re: Re:
За да е ясно!
Петицията е израз на мнението на Изпълнителните Директори - т.е. това са хората, упълномощени да представляват политиката на тези фирми.
А когато политиката на държавата, както и нейното управление, се отразява пряко на самото съществуване на фирмите, тогава какво? Те нямат право да реагират и са задължени да си плащат данъците безропотно?
Именно затова фирмите, които си плащат надлежно данъците (и са преки работодатели на държавната администрация), имат най-голямото право да изискват нормална работна среда за правене на техният бизнес.
В прокламацията е казано, че в момента такава среда в България не съществува и тези фирми изискват от държавата възстановяване на държавността и нормализиране на средата така както техните изпълнителни директори я виждат!
Другото е полемика!
Re:
Застават с имената си. Който иска да провери, има достатъчно информация в Интернет и Търговски регистър.
Re: Re:
тази Прокламация представлява личното мнение на мениджърите на фирмите, който чрез бизнез действията и инветициите си допринасят за развитието на държавата и на политиката на същата държава, следователно това представлява политическата позиция на съответната фирма и има основание да изразява позицията си
Не може в цивилизована държава да се получи такова нещо. Хората мразят политическата система и го показват с масови протести, а тези изроди (без извинение) управляващите не пускат властта, защото мутрите от ТИМ Варна са има платили изборната победа и не смеят да дадат заден ход. Мисля че на всички нас ни дойде до гуша и чашата преля.
Тъпанари Маргинални!
Второ, не подхожда на езика и нивото на тези ДиректорА да говорят и пишат по селския начин “Оставка, веднага“. Извинявайте, така вкъщи, в кухнята на жените ви, ясно ли ви е? Тъпунгери!
Трето – въпреки, че имах желание, виждайки селския ви манталитет ме кара да мисля, че сте на Боко Цървула наемници и н я м а да се подпиша под вашето мото „Оставка, бе!“, защото сте селяни с недодялан речник.
Искам сега да чуя имената на компаниите ви, може ли бе?! Веднага! Имената! Веднага!
Анонимни боклуци такива….
| This discussion has been closed. |