За максимална ефективна присъда за Габриела Сашова и Красимир Георгиев, и за законодателни промени, предвиждащи по-тежки наказания за престъпления, извършени срещу животни!

За максимална ефективна присъда за Габриела Сашова и Красимир Георгиев, и за законодателни промени, предвиждащи по-тежки наказания за престъпления, извършени срещу животни! / Съобщения / ♥️ / Коментари

Гост

2025-10-03 09:58

Благодарим ! Има ли някакви новини?

Тази публикация е изтрита от своя автор. (Покажи подробности)

2025-10-03 10:12

Гост

2025-10-03 10:26

Благодаря ви за борбата срещу тези психично болни изроди..дано гният в затвора...не знам как са живяли, правели това..а, се очаква да имат примерно деца...какъв болен мозък трябва да си, за да вършиш тези изтезания и то да се смееш на тях...

Тази публикация е изтрита от автора на петицията. (Покажи подробности)

2025-10-03 10:30

Гост

2025-10-03 10:51

Тази жена е не само за затвор а и за мъчения. Тази жена заслужава много болка тройно на таз която тя е причинила на малкото дете. Човек който тормози малко дете не е човек, а едно нищо.

Гост

2025-10-03 10:51

Тази жена е не само за затвор а и за мъчения. Тази жена заслужава много болка тройно на таз която тя е причинила на малкото дете. Човек който тормози малко дете не е човек, а едно нищо.

Гост

2025-10-03 10:54

Здравейте! Има ли някакви новини, някакво развитие? 

Гост

2025-10-03 11:25

Дайте информация, какво се случва по делото?

Тази публикация е изтрита от своя автор. (Покажи подробности)

2025-10-03 11:55

Anonymous

2025-10-03 12:00

Аз нямам новини, затова и апелирах всеки който има новини да ми пише и да променим текста и изискванията . При каквито и да е новини веднага ще разберете тук!  

Anonymous

2025-10-03 12:06

И ако може всякакви опити и лъжи да ми злепоставят името някакви хора,които никога не са ми писали и си измислят отговори, не виждам причина да се гаврите ?! Моля да спрете не сте интересни, безполезни сте ! 

Единствения ми имейл на който отговарям е от тук чрез формата за връзка с автора на петицията. От този сайт!

Гост

2025-10-03 12:45

Аз предлагам, да се оповести в групи, даже и платени такива.
Аз изпратих имейли до моята аудитория от клиенти с линк към петицията, над 1000човека са :)

Редакция предлагам да има също и към призив за публично линчуване и забранен достъп до ползване на най-различни услуги.
Това предложение е взаимствано от профила на tony_intense в инстаграм

Трябва да се забрани достъпа до ВСИЧКО, така животът и ще е по ужасен и от затвор. Нека да има нужда от медицинска помощ и такава да и бъде отказана. Нека автомобилът и да има нужда от ГТП и да и бъде отказан. Нека да поиска да си купи хляб и да я изгонят от магазина….

Гост

2025-10-03 12:50

Новините са следните:
На 23-ти юли, Народното събрание прие предложените изменения в Наказателния кодекс, които се отнасят до престъпленията срещу животни - по-високи наказания и нови състави на престъпления.

Какво се промени?
✅ По-високи наказания за жестокост към животни – от 1 до 12 години затвор и до 30 000 лв. глоба, според тежестта и обстоятелствата.
✅ По-сериозни санкции за боеве с кучета.
✅ Възможност за съдебна забрана за работа или отглеждане на животни.
✅ Въвеждане на специални разузнавателни средства за разследване на боеве с животни и тежки престъпления срещу животни.

Източник: Сдружение КАЖИ (Кампании и активизъм за животните в индустрията)

Гост

2025-10-03 12:50

Здравейте!!!❤🙏🇧🇬Аз нямам новини❤❤❤

Гост

2025-10-03 13:02

Здравейте!!няма новини 🙏🙏🙏

Гост

2025-10-03 13:26

Аз не знам нищо за развитието на случая и също бих искала да се информирам...

Гост

2025-10-03 13:30

Пише се случАй, не случЕй.

Гост

2025-10-03 13:47

Здравейте, последно което четох, разследването става международно, като поне 2000 са заподозрени от Полша, САЩ и още няколко държави. Не се споменаваше за замесени българи. Това, което според мен може да бъде добавено към текста е пълна яснота и откритост по делото от съдебната власт, а не да го потулват случая тайно и да твърдят че има развитие. Според мен ясно трябва да се информира населението и да се държи в течение с развитието на случая, просто да има откритост, тъй като от не малко време не съм виждала никоя медия, никой вестник или каквото и да е дори да си направи труда да спомене за това, камо ли да информира открито за развитието.

Гост

2025-10-03 15:16

Да погледнат и европейските закони и да започнат да действат адекватно. В Гърция за изтвзаване и отнемане на живот:
"Убийство, изтезание на животни чрез умишлено причиняване на интензивна физическа болка или физическо изтощение, опасно за здравето им, особено чрез отравяне, удушаване, обесване, удавяне/задушаване, причиняване на изгаряния, топлинен удар, токов удар, измръзване, смачкване, ампутация (нетерапевтична), прострелване (причиняващо нараняване и/или смърт на животно), умишлено нараняване (сериозна, опасна телесна повреда), бой между животни, зоофилия, сексуално насилие над животното с използване на предмети за садистично удоволствие на извършителя, изоставяне на новородени животни, както и продажба, търговия и представяне - разпространение чрез интернет на всякакви аудиовизуални материали, които изобразяват всякакъв вид полов акт с животни, както и всеки акт на насилие или убиване на малки животни с цел печалба и сексуално удовлетворение на хора, които ги гледат или участват в тях.
Наказание:
От 30 000 до 50 000 евро за всяко животно и за всеки инцидент."

Давам Ви само малка част от 49 алинеи от закона за животните и само сумата, която трябва да внесе веднага. Ако не може жална му майка.

Гост

2025-10-03 15:17

Это расследование должно быть доведено до своего логического конца, а не как обычно в Болгарии....все подписанты теряют интерес и забывают о самом факте случившегося. Может быть, в данном конкретном случае, поскольку факт вопиющий, все, кто подписал Петицию, должны пройти этот путь до конца. Какая именно помощь Вам нужна? * Извинявам се, че пиша руски, ....само да не загубя смъсл ... при използване на Google-преводач. Аз е доброволец на един от приюти в България от 7 години. На разположение съм.

Гост

2025-10-03 15:18

Здравейте. И аз от доста време се чудя дали има някакво развитие по този случай, понеже никъде нищо не се споменава за него и не знам тези изроди в ареста ли са или са на свобода, подсъдими ли са или си живеят живота спокойно. Умишлено ли медиите мълчат по случая, понеже вече отдавна е потулен? Ако някой има някаква информация, моля да я сподели. Благодаря!

Гост

2025-10-03 15:39

Следя и аз, но колкото повече време минава, толкова по-склонна съм да мисля, че тези уроди ще се измъкнат.
Предложението за повече видимост на случая е изключително важно и трябва да се направи абсолютно всичко възможно! Поздрави, добри хора!

Гост

2025-10-03 16:11

Някои хора не е редно да се размножават. Дано поне тези двамата нямат наследство. 

Гост

2025-10-03 16:49

И какво става с тези двамата с днешна дата?

Гост

2025-10-03 17:08

Уважаеми дами и господа,

Ние, долуподписаните, се обърнахме с настоящата петиция, за да изразим нашето силно възмущение и недоволство от увеличаващия се брой инциденти на жестоко малтретиране и убиване на животни. Тези варварски актове не само нарушават правата на беззащитните същества, но също така представляват сериозна заплаха за благосъстоянието на нашето общество като цяло.

Животните са същества, които изпитват болка и страдание, те заслужават да бъдат защитавани от насилие. Все по-ясно става, че жестокото отношение към животни не е просто индивидуален проблем, а сигнал за дълбоки социални и психологически деформации. Исторически данни сочат, че насилието над животни често е свързано с по-сериозни форми на агресия и насилие спрямо хора.

Поради тази причина ние призоваваме законодателните органи да се ангажира с предприятието на следните мерки:

1.Предлагане на максимални наказания за лица, които извършват жестоки актове на насилие спрямо животни, включително дългосрочни затворнически

2. Иницииране на обществени кампании за осведомяване относно необходимостта от хуманно отношение към животните и последиците от жестокостта към тях.

3. Финансова и правна помощ за неправителствени организации, които работят в защита на животните и предотвратяване на насилието.

Ние настяяляваме за ефективни мерки и вярваме, че ще осигурим справедливост за животните, които страдат от човешката жестокост.

С уважение:

Всички Ние

Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...