Peticiq.com

Молба да бъдат предложени законни варианти за практикуване на индивидуален спорт и регулирано индивидуално придвижване в природни и национални паркове по време на ИП.

Благодарност за Успешното разпространение на петицията

Гост#1 Apr 08, 2020, 19:18
Всяко чудо за един ден.
Гост#2 Apr 08, 2020, 19:31
Благодаря и аз. Успех!
Гост#3 Apr 08, 2020, 19:40
Това беше глупаво. Съжалих, че се пидписах
Гост#4 Apr 08, 2020, 19:52
Разбирам, ще изчакаме, защото всички са/сме в тревожно очакване какво ще се случи, след като усърдните християни се струпат в храмовете!
Гост#5 Apr 09, 2020, 07:36
Извинявам се, но не разбрах какъв е отговорът. Някъде е публикуван?
Гост#6 Apr 09, 2020, 08:36

Ясно е, че има натиск, за да изчакаме. След Великден ще е минал повече от месец, в който децата ни не са виждали дърво. И не, нищо няма да се промени след Великден, освен да затегнат мерките. Тези хора нямат елементарно понятие за човешки имунитет, а най-вече - няма грижа за хората.

Гост#7 Apr 09, 2020, 12:31

7

Аз съм сигурна, че ще има обратния ефект- сега през хубавите дни всички ще наизлязат на улици, беседки пред домовете им и ще е по-страшно. По-добре би било този процес да се контролира от властите. Толкова е елементарно- да няма струпвания, а едновременно хората да имат възможност да спортуват и да подишат въздух навън!

Николай Свиленов#8 Apr 10, 2020, 15:05

Какво да чакаме, за едни е ЖИЗНЕНО необходимо да се помолят, а за други не е ЖИЗНЕНО необходимо да дишат!!!

Гост#9 Apr 13, 2020, 18:52

Министърът Кирил Ананиев няма медицинско образование! Той няма необходимите знания в областта на здравеопазването! Поради това, тази негова заповед е неправилна!

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.