Аз съм Мая Илиева!
- Петиция
- Съобщения 5
- Подписи 1 857
- Коментари
- Статистика
- Политика за поверителност
- Допълнителна видимост
Аз съм Мая Илиева! / Съобщения / Да продължим да пазим заедно обществения интерес / Коментари
|
|
#1 ЕДНА ИСТОРИЯ ЗА КОСТАДИН КОСТАДИНОВ, ВАКСИНИ И ОЩЕ НЕЩО (ПО ДЕЙСТВИТЕЛЕН СЛУЧАЙ)2021-07-06 16:11ЕДНА ИСТОРИЯ ЗА КОСТАДИН КОСТАДИНОВ, ВАКСИНИ И ОЩЕ НЕЩО (ПО ДЕЙСТВИТЕЛЕН СЛУЧАЙ) Скъпи приятели, фенове на ПП Възраждане, вчера ми скочихте за това, че не давам гласност и не подкрепям протеста „яхнат“ от любимата ви партия. Може би не бях достатъчно ясен в аргументите си, затова сега прилагам допълнителни. КОСТАДИН КОСТАДИНОВ НЕ Е АЛТЕРНАТИВА НА БОЙКО БОРИСОВ - ТОЙ Е ОГЛЕДАЛНИЯТ МУ ОБРАЗ! Не допускайте поредния „месия“ да ви остави разочаровани отново (предполагам последните 30 години са ви достатъчно)! НЯМА политическа формула, която ДА РАБОТИ ДОБРЕ за гражданите, разберете го! Тя работи добре за партиите и политиците и толкоз! А сега за Костадин Костадинов и ПП Възраждане: Въпреки, че обича да се прави на жертва, когато го разпитват за далаверите му с партийната субсидия, къщата която си е купил (уж на кредит), когато го „привикат“ за разпит от прокуратурата и други случаи, НЕ СЕ ПОДВЕЖДАЙТЕ! Това е един безцеремонен и безскрупулен човек, решен на всичко да вземе властта в ръцете си, а оттам нататък – АВТОРИТАРИЗЪМ и дупе да ви е яко! Как и защо правя тези изводи и как ще убедя и вас в правотата си? ДА ЗАПОЧВАМЕ: 1) ИЗЛЪГА брутално за партийната субсидия – това е една огромна лъжа, не защото другите партии не лъжат, а защото това беше едно грандиозно обещание! Неговите симпатизанти станаха такива най-вече заради това обещание. И той ги предаде без да му мигне окото! Съвсем ясно Сметната Палата казва, че при желание всяка партия спокойно може да се откаже от субсидията си. Да ама Костадинов не се отказа. Тежка лъжа и удар под кръста за всичките му избиратели, че и за потенциалните такива. |
|
| |
Има ли нещо, което искате да промените?
Промяната не се случва, ако мълчите. Авторът на тази петиция се изправи и предприе действия. Ще направите ли същото? Стартирайте социално движение, като създадете петиция.
Стартирайте собствена петицияДруги петиции, които може да Ви интересуват
Петиция за затваряне на посолството на Руската федерация в България и прекъсване на дипломатическите отношения.
1483 Създадено: 2025-07-11
СПЕШЕН РЕМОНТ НА ПЪТЯ СВОГЕ-ИСКРЕЦ
828 Създадено: 2026-05-19
СПРЕТЕ БЕТОНИРАНЕТО НА КЛЕПТУЗА!ВОДАТА Е ЗА НАРОДА,А НЕ ЗА ПРОДАН!
556 Създадено: 2026-05-21
Петиция за запазване облика на ул. „Иван Шишман“
3587 Създадено: 2026-05-13
Подкрепа за СКП "Траяна" и правото на спорт за нашите деца
459 Създадено: 2026-05-20
Срещу увеличението на учебните такси в Бургаския свободен университет и в защита на достъпното образование
452 Създадено: 2026-05-18
Петиция за проектиране и изграждане на нов път от улица ,,Остромила" до новия парк в кв. "Коматево"
1519 Създадено: 2026-05-13
НЕ НА ПРОВЕЖДАНЕТО НА ЕВРОВИЗИЯ В БЪЛГАРИЯ!
252 Създадено: 2026-05-18
ПЕТИЦИЯ за осигуряване на реален и предвидим достъп на колоездачи до Витоша чрез автобусни линии 61, 63 и 66 на ЦГМ
263 Създадено: 2026-05-18
ЦЕНТРАЛНА МИНЕРАЛНА БАНЯ "СОФИЯ"-ДА БЪДЕ БАНЯ
3278 Създадено: 2025-02-12
Петиция за достъпни общински летни програми и центрове за деца
122 Създадено: 2026-05-21
ПЕТИЦИЯ за прозрачност, справедливост и защита на обществения интерес в конкурсните процедури на Община Варна
1432 Създадено: 2026-05-04
Басейнът към ПМГ в град Бургас трябва да остане отворен!
272 Създадено: 2026-05-06
Да запазим 'Поляната с бабуната" като зелена площ
753 Създадено: 2026-05-02
Петиция за оставката на Ивайло Мирчев като народен представител
76 Създадено: 2026-05-16
Да защитим „Марица-изток“! Искаме европейско финансиране за комплекса
1872 Създадено: 2026-03-18
Разследване на извършителя на жестокости срещу животни в Коматево
363 Създадено: 2026-05-16
Петиция за обществения ред и защитата на живущите на ул. „Иван Асен II“ в дните с футболни мачове
914 Създадено: 2026-04-20
Амфитеатърът на Сердика в списъка на "ЮНЕСКО"
73 Създадено: 2026-04-17
Подкрепа на близките по случая Петрохан-Околчица в исканията им Прокуратурата да отговори на въпросите им относно разследването
2944 Създадено: 2026-04-30