Аз съм Мая Илиева!

Ние, гражданите на Р.България, категорично се противопоставяме на престъпните методи за саморазправа с актвните хора като Мая Илиева- организаторката на протестите на медицинските специалисти!

България е правова държава и е недопустимо в 21 век да се уволнява борещ се за правата на медицинските работници, председател и на синдикалната им организация!

Недопустимо е да се управлява държавата чрез насилие, всяване на страх и измами, защото това няма да спаси стремглавото разпадане на държавността ни през последните 30 г.! Проблемите трябва да се решават чрез изследване на причините  и отстраняването им, а не с уволняване на този, който е казал : "Царят е гол", защото това няма да облече царя!

Настояваме незабавно да бъде възстановена на работа, предвид личността й на водач на протестите и на синдиката!

Стартираме инициативата : "Аз съм Мая Илиева"!

Чрез подписа ми упълномощавам Мария Димитрова да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.