Отворено писмо на учители и родители във връзка със законността на предлаганите мерки от МЗ и МОН за учебната 2021/22 година
Опасен законопроект
Медицински фашизъм
Няма ли и друг начин, защото на нашият депутат му нямам никаква вяра?
Здравейте, има ли възможност ние като граждани да въздействаме за отхвърлянето? Очевидно, в парламента влияние имат финансови, а не граждански интереси.
Re:
По същество,
Определят със закон задължителен Национален план, който се предлага от здравния инспектор и министъра на МЗ. В този национален план всички мерки, които се предложат, носят задължителен характер. Независимо, че е в разрез с чл. 57 от Конституцията, докато действа, ще може да налага всякакви мерки, които се решат - маски, тестове, ваксини и др.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re:
Съгласна съм с Вас, за Александър Симидчиев, но не забваряйте, че затова са преференциите. Не искам да изменям фокуса на дискусията, но нама как да очакваме клун без политически опит, да оправи ситуацията в родината ни. Длъжни сме да изберем по-малкото за СТЪПАЛО до следващите избори.
По отношение на внесения законопроект мисля, че пак отклоняват вниманието ни от други важни теми, които се реализират за наша сметка, докато ние сме насочили другаде енергията си. Визирам повишаването на цените на всичко.
Аз съм ЗА протестни действия, съобразени с това, че хората в работно време няма как да са на площада, дори много да искат да са там. Но 200-300 човека там, на площада няма да променим нищо. А и медиите заглушават и изопъчават събитията. За протеста в понеделник, bTV дадоха репортаж от 6 секунди, снимаха два плаката, със скорост, да не можеш да ги прочетеш и казаха, че сме били "десетки" хора, което не беше така.
Трябват и протести, трябва и натиск върху медиите, и писма-подписки до конкретни институции.
И да намерим сили, да не се фиксираме в една тема, за да не ни подхлъзват по другите линии.
Ако продължаваме по същия начин да бездействаме, една сутрин ше се събудим и ще установим, че всички права са ни отнети. Това световно безумие трябва да спре.
Докато ПРИЗНАВАТЕ лъжата, че има вируси, ще признавате и всички останали извращения. ВИРУСИ НЕ СЪЩЕСТВУВАТ и затова няма основания за каквито и да било ограничения. Т.е. всичко е НЕЗАКОННО, до ДОКАЗВАНЕ същестуването на вирус. Но не знаете как да си поискате доказването.. Питайте ме, за да ви кажа по телефона, че счупих клавиатурата да пиша на всеки
089 511 6204
Тончо
Re:
Пействайте където можете за да разпространяват и други хора! По-ефективно ще е.
https://mobile.frognews.bg/article/196102/
Все пак има отворено писмо от лекар и дано накара някого да се замисли!