Отворено писмо на учители и родители във връзка със законността на предлаганите мерки от МЗ и МОН за учебната 2021/22 година
Относно законопроект, който дава правомощия със Заповед на практика Министърът на здравеопазването да удължава епидемиологичните мерки, без да има епидемия
Отворено писмо на учители и родители
Стойчо Иванов Ботков:-
Аз и моето семейство Ви подкрепяме безрезервно и безусловно в тази борба!
Горещо се надявам- тя да стане кауза на всичи трезвомислещи и свободолюбиви
БЪЛГАРИ !
Недопустимо е да се правят законови промени,които да ограничават граждански права!
Лина Иванова
Гергана Вълкова
Подкрепям!
Елеонора Василева Гачева
Василка Стоименова - Йорданова
Подкрепям и съм готов да участвам във всякакви действия, които се налага да се предприемат, за да се предотврати този безумен план!
Ина Джантова
Подкрепям петицията и съм твърдо против да се ограничават правата на гражданите по всякакви измислени поводи и от хора със съмнителна компетентност!!! Хора, силни на деня, добрали се до власт с нашите гласове За такива сериозни неща да се правят ограничения само след допитване до българските избиратели.
Подкрепям изцяло становището на "Движение Българско семейство".
Даниела Бурова
Подкрепям петицията и съм твърдо против ограничения, които биха могли да бъдат налагани от лица със съмнителна компетентност и при измислени поводи! За 2години се нагледахме на циркове и неадекватност.За 30 човека с ковид затвориха държавата, а за стотици сега я отварят.Да не говорим за изкъртените пейки и затворените паркове!!!!! Такива рестрикции да се правят само след допитване до избирателите, които очакват от тези умници по-добър живот и спокойствие.