Peticiq.com

Отворено писмо на учители и родители във връзка със законността на предлаганите мерки от МЗ и МОН за учебната 2021/22 година

Министър-председателят бил твърде зает да си говори с нас за учебната година

Гост#26 Aug 31, 2021, 12:46

Re:

#2: -  

Гост#27 Aug 31, 2021, 12:51
Следващото е на протест. Да видим по-големи ли са от нас.. родители и учители!
Гост#28 Aug 31, 2021, 13:28
Не ми харесва нападателният тон, иначе съм за...писах в коментара си под петицията...
Гост#29 Aug 31, 2021, 13:31
Каква е следващата стъпка? Какво още може да се направи?
Гост#30 Aug 31, 2021, 13:47
Следва да посочим, че поради предприетите мерки за предотвратяване на разпространението „COVID-19“, временно е преустановен приемът на граждани в отдел „Приемна“.- Леле! Измислиха зад какво да се крият. Сигурно не ходят и на почивка и да пазарят.......Какво разпространение! Какви са тия измиильотини! Нямат ли достойнство тези хора. Нима мислят, че нещата ще останат такива?!
Гост#31 Aug 31, 2021, 13:48

Това е начин да избегне неудобния за него и правителството разговор.

Гост#32 Aug 31, 2021, 13:57
Тцтц и оправданието отново е цялата глупост!
Гост#33 Aug 31, 2021, 15:31
Аз дочух, че щяло да има протест на ресторантьорите. Явно в Бг така стават нещата - с протест. Аз не искам детето ми да изкара първи клас пред компютъра или да е обринато от маската. Ако трябва да я пишат нулева тази година, но да вземат адекватно решение.
Гост#34 Aug 31, 2021, 15:34
Не се отказвайте хора Те на това разчитат. Много е важно всички да сме единни, разберете това е само началото, нека да не подаряваме животите си доброволно, да се борим защо иначе носим душа в гърдите си. Предполагам всички разбраха, че целта не е да предпазват децата или нас. Нито ще ваксинират само по веднъж, планът е на всеки 6 месеца и точно толкова важат сертификатите.
Гост#35 Aug 31, 2021, 16:26
Като отчетем чувствителната тема и политическата ситуация - ще е цяло чудо, ако някой политик има т...и (а да не забравяме стандартната импотентност там...), за да се ангажира със съдържателен и смислен диалог по петицията. Упорствайте с всички законни начини, пред всички национални и международни трибуни... Стискаме палци, имате нашия глас - никой и нищо не трябва да е над закона. Благодарим, че сте поели този път.
Гост#36 Aug 31, 2021, 20:08
Ами тогава да влезем в парламента всички заедно , достатъчни сме и 100000 души от тези милион и половина за да ни чуят гласа предполагам .. тогава ще намерят време .. да си регистрираме протест пред министерство на образуванието и да влеземм
Гост#37 Aug 31, 2021, 20:43
Що ти е да говориш с него? За да заразите отново всички в училищата ли? Не стига, че не се ваксинирайте ами искате и редовно обучение.
Гост#38 Aug 31, 2021, 21:06
Наистина последната жена от клип 5 говори добре, да видим дали ще бъде чута. Никой обаче не смее да каже, че царят е гол - т.е., че всички тези мерки не са за здравето на деца и учители, а целят нещо съвсем друго. Това бе казано вчера - понеделник на протеста. Защо не смеят да го кажат открито на тези министри...
Гост#39 Sep 01, 2021, 11:12
Същото е и в Латвия. Втора година "поради предприетите мерки за предотвратяване на разпространението „COVID-19“, временно" за ПОСТОЯННО всички са съсредоточени в обслужеане на господарите си. "Държавата" е затворена!
Гост#40 Sep 01, 2021, 12:00

Без маски и ваксини.

Гост#41 Sep 04, 2021, 22:05

Re:

#18: -  

Аз предлагам да спрем от училище децата си, всички, които сме подписали, при първият опит за изследване на здраво дете или ваксиниране "доброзорлен". Веднага да бъдат уведомени членовете.

Гост#42 Sep 20, 2021, 15:42

Не знам колко е клюка, но нали знаете как е в България , т.е. ние сме като едно голямо село, няма скрито-покрито полицай е казал на познат, че от 29.01.2022г. трябва да се въведат задължителните ковид цифрови сетрификати. Новите управляващи , т.е. който спечели изборите ще трябва да го направи, да ги въведе, така е наредено от хамериканското посолство и европата. 

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.

Платена реклама

Peticiq.com ще рекламира тази петиция пред 3,000 души.

Научете повече...

Изберете бюджет
Начин на плащане
PayPalGoogle PayApple PayКредитна карта

Изберете метод на плащане, за да продължите.