ЗА ЗАПАЗВАНЕТО НА АНСАМБЪЛ ЗА НАРОДНИ ПЕСНИ И ТАНЦИ СЛИВЕН
Свържете се с автора на петицията
Недопустимо е да се унищожава една 55 годишна институция доказала професионализма си на наши и световни сцени. По-добре да се спрат субсидиите на нефункциониращи читалища по селата отколкото да се съкращава щата на ансамбъла.Оптимизацията на финансите на една община могат и да се направят от изкуствено раздутите щатове в администрацията на същата. Българската нация и без друго се топи главоломно, не посягайте на и без друго малкото работещи огнища на българщина!
This comment has been removed by the author of the petition.
Аз не съм съгласен да ни увеличават дънъците.И парите да се дават някви дето тропат разни хорца.Ходят от дъжд на вятър на работа а накрая на месеца си вземат заплатката за 8часов работен ден.И аз искам така.Стига толкова тарикащини.Кмете бъди смел!
Re:
Данъците не се вдигат заради ансамбъла. И да го има, и да го няма ансамбъла кмета пак ще вдигне данъците ви.
Тези някакви хора се наричат танци и са създадени от много известни Български хореографи и музиканти. Самия факт , че не различавате обикновенно хоро от танц говори само по себе си за вашите познания в областта на сценичните изкуства. Ако вие ходите от дъжд на вятър на работа , то ансамбъла си има регламентирано работно време и те си го спазват. А що се отнася за заплатката много точно го казвате - наистина е заплатка( мъничка и мизерничка заплатка). Тези хора заслужават много по - добро заплащане, а не заплата по ниска от тази на чистачка. Интригите и тарикатлъците ги създават такива като вас, които не са запознати как стоят нещата и говорят и пишат неща които не отговарят на истината.
Българският дух е в песните ни , танците ни и музиката ни. Какво е едно тяло без душа, ха това ще е Сливена града без Ансамбъла за народни песни и танци. Сливналийка съм, израстнала съм с българщината а и участвах в Ансамбъла като професионална танцьорка.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re:
Защото Българското трябва да се пази като зеницата на очите ни .То ще обедини българите ,както ги обединява извън държавата ни ,я не да ни заливат с чалга.Те затова се подписах и заставам зад името си. Дано да го бъде и за напред този ансанбъл!!!!|
Защото само народната музика ни е запазила като нация и никой няма право да унищожава единственото нещо, което е ценено от цял свят. Явно не само от българското правителство
Подкрепа за НГХНИ и танцьорите
Абсолютно паразитна структура на гърба на сливеския данъкаплатец.И аз искам зда ходя на работа за 2 часа когато ми кефне а да ми се зачита за цял ден.Уволнявайте ги не са нужни на никого.
| This discussion has been closed. |