В подкрепа на "писмото срещу Ирина Бокова" на Евгений Михайлов
Свържете се с автора на петицията
Подкрепям Г-н Михайлов
Стига страх! Стига сме позволявали на комунистите (социалистите) да действат със старите си прийоми!
Подписвам петицията с ясното съзнание, че изборът на Бокова е позор за България! Благодаря на Евгени Михайлов, че с писмото си донякъде изми този позор.
Радващото е, че Ви подкрепят стотина души. Вероятно, останалите Българи не мислят като Вас. Броят на хората, които са се подписали ... говори достатъчно.
ПОТОМЦИТЕ НА КОМИНТЕРНАДЖИЙСКИТЕ УБИЙЦИ, ОБУЧЕНИ В МОСКВА, ВЕРБОВАНИ ОТ КГБ, НЯМАТ МЯСТО В РЪКОВОДСТВОТО НА ООН
Re:
Разбира се, пропускате да отчетете факта, че петицията в подкрепа на писмото на Евгений Михайлов срещу кандидатурата на Бокова съществува от около... 13 часа (пусната е снощи в късна доба).
Петицията в подкрепа на Ирина Бокова съществува от 1 април тази година и е събрала малко под 1400 подписа. С други думи е малко рано да се изхвърляте със заключения за броя подкрепящи.
Европейска България има нужда от еманципация от азиатската назадничавост и сАвеЦко зло.
Информацията /писмото/ на Евгений Михайлов за кандидатурата на Ирина Бокова
Напълно подкрепям идеята на Евгений Михайлов да информира световната общественост за социалния статус на Ирина Бокова и разделението в българското общество по повод издигането на кандидатурата й за генерален секретар на ООН. Разделението на мнението в обществото за нея има морален и политически характер. Българските граждани не искат на 27-та година от демократичния процес в България страната ни да продължава да изнася комунизъм, действие, което се отразява негативно на имиджа й в международен план.
Re: Притча за българския казан в ада
Re: Притча за българския казан в ада
#8: Българин - Притча за българския казан в ада
Този казн дали ще е достатъчно голям да събере цялото политбюро и ЦК на БКП-то плюс мръсниците от ДС?
Защото съм съгласен със съдържанието на писмото на Евгени Михайлов.
| This discussion has been closed. |
Аз подписвам за нашата България, в която имам правото да искам да ме представляват почтени хора, които мислят за България като за свободна държава, а не като за слугинаж, населен с наплашени кланящи се мълчаливци, седнали кротко на килима върху заметения боклук.
Няма как да ни се получи по този начин.