Против закриване на училище "Св. Св.Кирил и Методий", гр.Севлиево
Свържете се с автора на петицията
Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията Против закриване на училище "Св. Св.Кирил и Методий", гр.Севлиево
|
Гост |
#12016-05-24 11:48Защото е срамота да се закриват училища, защото е ред да се спрат абсурдните решения на разни човешки "видове", и защото Училището е мястото, където ще пребъде Българският език, духовното и интелектуално развитие на един ограбен народ!!! |
|
| |
|
Гост |
#22016-05-24 12:55"Св. Св.Кирил и Методий", гр.Севлиево е моето първо училище и като базово начално училище в град Севлиево е дало успешен старт в образованието както на мен и децата ми, така и на много други. Много учители със страст се посветиха на укрепване и запазване статута на училището през годините. ТОВА Е УЧИЛИЩЕ С ИСТОРИЯ, НЕКА НЕ ПОЗВОЛЯВАМЕ ТО ДА БЪДЕ ОСТАВЕНО В ИСТОРИЯТА! |
|
| |
|
Гост |
#32016-05-25 08:17Аз съм учила там,знанието,дисциплината и хигиената бяха безупречни.Учителите са прекрасни и винаги разбирах всеки един урок,който ми беше преподаден.Ще е жалко,ако се затвори това прекрасно училище,много ще ми е мъчно :( |
|
| |
|
Бай Даньо |
#42016-05-25 08:25Няма деца бе хора. Демографска криза знаете ли какво е? Раждайте деца, като не искате да се закриват училища вместо да пускате безсмислени петиции. |
|
| |
|
Данаил Антонов |
#5 Re: "няма деца"2016-05-25 09:38Пишете наизуст, освен че дори някога в бъдеще да има повече, нима ще има КЪДЕ да учат, след като съществувалото е вече унищожено, "усвоено" и тн. Нима си мислите, че училище се прави лесно ? И къде ще отиде целия този труд на поколенията учители, дали всичко от себе си за това училище ? КЪДЕ ? В ръцете на едни "заинтересовани хора", които не се съобразяват с желанието на обществетността и се опитват да и се наложат ! ЕТО КЪДЕ ! |
|
| |
|
Гост |
#62016-05-25 09:57ОСВЕН СРЕДНА ПЪЛНЯЕМОСТ, ИМА И МИНАМАЛНИ ГРАНИЦИ НА ПЪЛНЯЕМОСТ! Явно е, че става дума за частни интереси на избрани дечица от избрано училище на избрани родители! |
|
| |
|
Пацо |
#8 Re: Re: "няма деца"2020-08-15 15:27#5: Данаил Антонов - Re: "няма деца" Следващите 20г. Няма да има деца - сигурно е, за после не се знае. До тогава ще го пазим с по 20-30 ученика, така ли предлагате? Издръжката за учебен срок е около 20 000лв. Без заплатите на педагозите. |
|
| |
|
Промяната не се случва, ако мълчите.
Авторът на тази петиция се изправи и предприе действия. Ще направите ли същото?
Други петиции, които може да Ви интересуват
Ние предлагаме безплатен хостинг за онлайн петиции. Създайте професионална онлайн петиция като използвате нашата мощна услуга. Петициите ни са споменавани в медиите всеки ден и са един невероятен начин да бъдете забелязани от обществото и отговорните лица.