Искаме награда за Милко, опълчил се срещу насилие над куче
Свържете се с автора на петицията
Всеки се прави, че не вижда какво се случва около него, за да не си навлича неприятности особено ако някой от малцинствата (вече са повече и май не са малцинство).
Този мъж не се е страхувал да се опълчи срещу несправедливост, бруталност и безчувственост и то не извършена към човек, а към нещо още по-беззащитно - едно вързано и влачено куче!
На кой му пука за кучетата? На българите, на нас младите дори не ни пука за хората около нас, бият възрастни хора, ограбват ги, а около тях все едно няма никой нищо, че се намират на пазара или в градския транспорт!!!
Този мъж заслужава не само награда, но и УВАЖЕНИЕ!
Да получи присъда ще означава, че в тази държава няма хора! Нека погледнем всяка една друга държава, колкото и банално да звучи. Хора измъчвали животни направо си полежават в затвора за по 2-5 годинки и плащат солени глоби.
Замислете се. Тук мислят само как да усвоят повече пари за сметка на животните (давам пеимер с приюта в Сеславци, а има и още много). Не сме хора еееййй!!! ЗАМИСЛЕТЕ СЕ!
Re: Re:
Пак питам - кога направихте снимката! Как да повярваме, че на това куче нищо му няма?! Ама и то душа носи!
Re:
Баста на насилието над животните! Това за мен, като нормален гражданин, е терор над психиката, ценностите и чувствата ми! Не искам никой да ми причинява такъв тормоз! Баста!
за такива хора,трябва затвор
Омръзна ми от несправедливостта и жестокостта навсякъде около нас и най-вече от това, че на повечето хора тези неща не им правят впечатление. Омръзна ми нормалните хора, с нормални Човешки реакции, да се смятат за ненормални или луди.
Chovek sposoben da maltretira jivotno shte stori sushtoto i s chovek!Nadiavam se da ima poveche hora kato Milko!Toi e geroi!
Защото ако този, който е влачил кучето, го е влачил случайно, то той трябваше да е благодарен на Милко, че е успял да го спре. Логиката доказва, че Милко е реагирал правилно, а опита за убийство на кучето не е бил поради небрежност. Било е целенасочено деяние.
vie mesto da vkarate v zatvora onq mrusnik deto go e vlachel
| This discussion has been closed. |