Искаме награда за Милко, опълчил се срещу насилие над куче
Свържете се с автора на петицията
Извършилото насилие над кучето лице трябва да понесе наказателна отговорност. Да не говорим, че душевното негодувание в мен крещи друг начин за правосъдие - мисля, че на това лице няма да му се отрази зле да бъде завързано и влачено поне малко по пътя по начина, по който то се е отнесло с кучето! Това е най-малкото, което заслужава!
Re:
Че кажи си тук твоята истина!! Само снимките на кучето като видиш, никаква друга истина няма!!!!! Сигурно и убиец би оправдал.....заради неговата истина.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Опитай да помогнеш на човек при катастрофа,нещастен случай и някой ще те съди,че не си "компетентен"-така пише в закона.
Re:
И каква е истината,че Вие сте самият изрод,който е издевателствал над кучето си?Или сте друг подобен психопат,който тормози животни,за да си избива комплексите?
Re:
#23: - Истината е такава, че утре ще го издразни жена му или детето и ще ги върже на теглича....или комшията или шефа....Истината е, че такива хора трябва да бъдат затваряни за дълго време зад решетките. Там все някой смелчага ще се намери да го върже за гушата и да го влачи из плаца по корем и той да скимти и да моли за помощ.....Око за око....
Браво на Милко. Такива хора трябва да бъдат награждавани за постъпката си. А собственика на кучето да бъде третиран като самото куче.
Подписвам тази петиция,
- защото съм против насилиета над беззащитните,
- защото съм против безнаказаността на насилниците,
- защото съм с тези, като Милко, които се противопоставят на насилниците
Нека спрем зверствата в България!
| This discussion has been closed. |

Re:
#23: -
Давай да я чуем, твоята истина !