Искаме награда за Милко, опълчил се срещу насилие над куче
Свържете се с автора на петицията
Как е възможно господин Милко , който е спрял този кошмар,който е направил необходимото като Гражданин, като съвестен и състрадателен човек да бъде подлаган на стрес и унижения. Този, който е организирал тормоза над живо същество, пък било то и негото куче, подложил е на стрес , страх и ужас съгражданите си с тези кошмарни гледки, НЕЗАБАВНО ТРЯБВА ДА СЕ АРЕСТУВА И СЪДИ С ЦЯЛАТА ТЕЖЕСТ НА ЗАКОНА.
Бой до насиране за такъв, колата на сол и кой - откъде е. Единствено саморазправата е сила в тая шибана страна.
Обичам страната си, но мразя държавата
1. Престъпленията против реда и общественото спокойствие са предвидени в едноименната Глава десета от Особената част на НК (чл. 320 – 329 НК).Родов обект на тези престъпления е нормалният обществен живот на гражданите. С тях се накърняват интереси както на обществото като цяло, така и на отделните негови членове. В някои случаи може да се стигне до засягане на личността, собствеността или социалното управление – нормалната дейност на държавните органи и обществените организации.Разглежданите престъпления могат да се обособят в четири групи:- създаване на предпоставки за престъпна дейност (чл. 320 – 322 НК);- неспазване на правилата за осъществяване на определени дейности (чл. 323 – 324 НК);- нарушаване на общественото спокойствие (чл. 324 – чл. 325 НК)
А,тоз който е искал да убие горката животинка смятам,че трябва да си получи заслуженото!!!!
АМАН ОТ БОКЛУЦИ И ПСИХИЧНО НЕУРАВНОВЕСЕНИ ПСИХОПАТИ!!!!
СМЪРТ ЗА КУЧКАРИТЕ
СМЪРТ ЗА КУЧКАРИТЕ
СМЪРТ ЗА КУЧКАРИТЕ
СМЪРТ ЗА КУЧКАРИТЕ
![]()
- защото съм против насилията над беззащитните,
- защото съм против безнаказаността на насилниците,
- защото съм с тези, като Милко, които се противопоставят на насилниците!
Аз подкрепям #Milko Velichkov #зоополиция #zoopolice
#FOURPAWSgowild
#насилие над #куче
#Милко е достоен #Човек #смелчага - #мъжкар #герой
►https://www.facebook.com/milkodo/posts/1042076562518258?pnref=story
╚►Milko Velichkov
☛ https://www.facebook.com/milkodo
А за садиста, наранил до смърт кучето - дългогодишен затвор. Ако имах власт даже бих отсъдила още по-сурово наказание !
| This discussion has been closed. |