Против забраната за къмпингуването
Свържете се с автора на петицията
Re:
За мен това е ограничение на правото ми на свободно придвижване в собствената ни държава. Защо ги има парковете, плажовете, горите, резерватите, ако не можем да им се любуваме и да ги ползваме.Интелигентно, разбира се, спазвайки правилата и запазвайки природата чиста.
Около нашата и околните палатки никога не е оставала и молекула боклук или вредна субстанция!!!!
Няма да се лиша от това удоволствие!!!!!!!!!!
Кои сте вие да ми взимате правото да имам достъп до природата?
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re:
Е, ами тогава за какъв дявол ни е нужен подобен закон? То и сега има закон за незаконно проникване на територията на суверенна държава, ама някой да преследва емигрантите по него? Емигрантите и така са незаконно на наша територия и могат да бъдат преследвани, тях не ги интересуват нашите закони. Ако ни трябва закон против емигрантите да направят такъв закон, а не закон срещу бедните данъкоплатци. Закона си е насочен точно в определена цел и няма как да бъде маскиран като нещо различно. Закона е чисто комерсиален в този си вид и обслужва едни определени парламентарно представени кръгове в държавата.
samo ot tova ne se vzimali taksi .Za6to ne pitaha kympingarite kogato re6iha da zatvorqt "Pa6a dere "za palatki i tam da si pravqt "iujen potok"taksa VYZDUH iskat li???????
Да спрем това БЕЗОБРАЗИЕ!
| This discussion has been closed. |