Против забраната за къмпингуването
Свържете се с автора на петицията
Абсурдно е природата да е наша и за всички, а да не можем да я ползваме.Забранява се къмпингуването, но гетата- стоят, защо? Не може да опънем палатки на плажа, но можем да изсичаме горите -дърводобив и строене на хотели/хижи...Бизнес! За да се пълнят новите постройки и да може лесно да се доизвади душицата и без това на бедният български народ.Една радост имаме, не ни я взимайте ! ! !
Природата не принадлежи на никого , всеки който я цени и пази трябва да има свободата да е сред нея.На някой дебел чичко му е втекнало да си прави вила някъде и са се опитват да гонят хората , пълни смешници , аз тая забрана хич няма да я спазвам , пък глобите знаят къде да си ги заврат .
Re:
#51: - Моля ви, не гласувайте повече за ГЕРБ:) Те не могат много повече от това.
за свободата и републиката
Възмущението от идиотската и престъпна забрана на къмпингуването събра за едно денонощие над 7500 подписа.
Манифестът за републиката, който брани свободата навсякъде, не само по горските поляни и плажовете, за една седмица стигна до почти 3900. Единият бил такъв, другият онакъв, третият....., четвъртият.....
Тези, които се възмущават от измененията в закона за туризма разбират ли, че това е частен случай на чистата и свята Република? Моля, подкрепете и абстрактния, но затова пък по-цялостен Манифет за републиката на: http://zarepublikata.eu/?do=manifest
Обичам моята страна България и нейните безкрайни красоти.Обичам да съм горе на върха и да съзерцавам панорамата пред мен.Там при мен идват само стадо кози и охраната им -кучета.Не мога да се разделя с това усещане-никога!
Re:
Te neka ja podpi6at dostaty4en borj hora, pyk da vidim togava. Upravljava6tite ste treperjat kato mishki i ste dadat zaden hod.
| This discussion has been closed. |
This comment has been removed by the person who wrote it.