Против забраната за къмпингуването
Свържете се с автора на петицията
Закон в помощ на мутрите в България. Да напълнят нязаконните си хотели. Това е целта им.
............
Re: Национален протест против забраната за къмпингуване
#9: Калин - Национален протест против забраната за къмпингуване
Къде ще е мироприятието искам да се включа
звяр!
Мразя идиоти, които искат да вземат пари от хората насила и които се опитват да им отнемат свободата да живеят както сами намерят за добре.
Помня как една хазяйка в Созопол като се възмущаваше, че се къпем с топла вода и електромерът се въртял, въртял, въртял ... и й излизаше пяна на устата
С тая скорост ще съберем достатъчно подписи. Хората просто няма да позволят подобен закон да влезе в сила. Целият му замисъл е с цел печалба за корумпираните олигарси, играещи си с властта в бедната ни държава
Само по този начин изпитваш истинска свобода и можеш да се възхитиш на красотата на природата. Да почустваш как е без глезотиите на цивилизацията. Преживях страхотни бури на Карадере те ме накараха да уважавам природните стихии и да почуствам красотата им.
Очевидно преча само на тези, които искат да я превърнат в печалба.
Къмпинга е форма на туризъм, вместо да подпомагаме туризма като сектор, носещ приходи за икономиката на страната, по "български" все разрушаваме...
Re: Re: Re:
Не е достатъчно само да можеш да четеш, трябва и да можеш да проумееш написаното! Ти, разбра ли го, тъпако?!
Къмпингуване по време на ваканцуване
Да къмпингуваме пред Народното събрание по време на ваканцуването на депутатите, аз ще си докарам пчелите да пашуват и ще искам депутатите да ми платят, че ще опрашват жълтите павета!
Самозабравили се идиоти раждат абсолютно неприемливи идеи в Народното събрание. Време е за голямата пролетна метла.
| This discussion has been closed. |