Peticiq.com

За прекратяване на концесионите договори на "Дънди Прешъс Метълс“

Свържете се с автора на петицията

Гост#26 Nov 20, 2015, 13:25
Защото ни продадоха и предадоха всички правителства от 10.11.1989 до сега 20.11.2015. Не трябва да остане нито един от тях в правителството. Срамувам се от всичко,което вършат и говорят в урщъб на народа и Родината ни. Трябва да си върнем всичко,което може да се спаси,те нямат право да ни обричат на гибел.
Гост#27 Nov 20, 2015, 13:35
Нали подземните и наземните богатства са национална собственост?! Защо народът няма думата кой, кога, по какъв начин и как да се ползва от тях?! Защо се крият договорите от суверена?! Явно са потресаващи, незаконни и будещи възмущение, за да се укриват така старателно. Те вероятно са с гриф: строго секретно и представляват класифицирана информация. Представям си каква част от политическата утайка облизва пръсти от тези договир, та толкова ги покрива...
Гост#28 Nov 20, 2015, 14:45
Защото "Надеждата умира последна" , а аз още съм жива!!!!
Гост#29 Nov 20, 2015, 16:32
Подписвам,защото си имаме и миньори,имаме си и геолози,имаме си всичко необходимо да си добиваме златото ние,и да си остава в България,а не някои хрантутници да получават пари за това че са позволили на чужденци да ни ограбват.
Гост#30 Nov 20, 2015, 16:58
ZASHTOTO MI PISNA OT PRODAJNICI
Гост#31 Nov 20, 2015, 17:08

Re:

#18: -  

2015-11-20 11:10

"Подписките не помагат, само губят време за реални действия!!!"

Абсолютно вярно ! Като гледам какви петиции има, колко подписа са събрали и какъв е резултата ...

Човек трябва да си отговори До къде съм готов да стигна ? 

Гост#32 Nov 20, 2015, 17:09
Българка съм и не искам да ограбват децата ми!
Гост#33 Nov 20, 2015, 17:15
За да стана аз богат, а не канадци, американци или който искате друг!
Гост#34 Nov 20, 2015, 17:40
Писна ми младите българи да ходят да слугуват на чуждите държави за да си изкарат хляба . А нашите политици безотговорно да подаряват на същите тези страни нашето натурално богатство.Кой знае дали ще доживеем деня когато нашата страна ще се напълни със всичките тези избягали българи.
Гост#35 Nov 20, 2015, 18:23
Промяната трябва да започне от някъде....
Гост#36 Nov 20, 2015, 18:39
Защото искам пенсията ми да не е 200 лв, защото други, а не тези управници да не ни лишават от нормален живот, да пълнят бюджета от такива концесии,за да се върнат децата ми при нас, за да живеем нормално!
Гост#37 Nov 20, 2015, 18:44
Крайно време е да се прекратят всички неизгодни за България концесии. Нека българското злато да си остане у нас, а не да го даваме неизгодно на разни съмнителни фирми, които са "пуснали" някакви си комисионни на хора от тогавашното правителство. Тези концесионери не само прибират тлъсти печалби от продажбата на благородния метал, но и безобразно рушат и замърсяват околната среда. Вместо концесионер да бъде държавна фирма, дейността на която да се контролира най-строго и безкомпромисно. Тази фирма ще отвори същите работни места и заетост, както и предишната - концесионера. Трябва да се даде право и да се организира правилно контрол от страна на българските граждани-данъкоплатци; нека те да проверяват и дейността и приходите от добива на злато - не е толкова сложно да се организира такъв контрол!
Кхан#38 Nov 20, 2015, 19:38

Богатствата в недрата на Родината ни принадлежат само на народа!Тези ,които ги продадоха-в затвора!!!

Гост#39 Nov 20, 2015, 19:52
neznaeh ,che Balgaria e tolkova bogata i moje da sponsorira nqkakva izmislenna firma ot Kanada.Satoto se sluchva i v Iujna Amerika kadeto amerikanski firmi iztochvat nacionalnite im bogatstva.Van ot Balgariq
Гост#40 Nov 20, 2015, 19:59

Защото ми омръзна българските богатства да се ограбват от алчни чуждестранни компании иот продажни политици задоволени от подхвърлените им трохи

Гост#41 Nov 20, 2015, 21:45
Защото трябва да кажем "стига", край на разграбване на родните ни богатства, а ние да тънем в мизерия!
Гост#42 Nov 20, 2015, 21:50
da ci varviat gadove i kradtsi
Гост#43 Nov 20, 2015, 22:28
Престъпни договори, за ограбване на Родината ни! Трябва да бъдат прекратени!
Гост#44 Nov 21, 2015, 01:40
Фирмата която добива е канадска.Канада е страна, която си съхранява ресурса.Тоест там няма идиотизъм.Така че, ако не се получат нещата-...смяна на системата в което България има опит.Цял комунизъм изметохме.С тези ще бъде малко по трудно, но ще е по сладко.
Гост#45 Nov 21, 2015, 07:29
За благото на България и българите, за интересите на дъжавата ни, която е докарана до пълна мизерия и старите и младите умират болни и гладни, без възмоност да бъдат лекувани! Не на последно място и за това, че за всяка стока, трябва да се плаща справедливо!!!
Гост#46 Nov 21, 2015, 08:39

КЪМ ИНИЦИАТОРА НА ПЕТИЦИЯТА - МОЛЯ ЗА ТОЧЕН И КОНКРЕТЕН ОТГОВОР

КАКВО ПОСТИГАТ ПЕТИЦИИТЕ? ПОСТИГАТ ЛИ ЦЕЛТА СИ ? ПОСОЧЕТЕ ПРЕСЕН ПРИМЕР!

КАКЪВ Е НАПРИМЕР РЕЗУЛТАТЪТ ОТ ПЕТИЦИЯТА ЗА СПИРАНЕ НА БХК С ПОДПИСАЛИ НАД 12000 ДУШИ ?

БЛАГОДАРЯ !

Гост#47 Nov 21, 2015, 10:16

Защо ли ?

1. Защото това е поредната, очевадна кражба, която обогатява чужда компания/държава ( и някой "наши" безродници), а ние обедняваме все повече. Което пък от своя страна:

а ) Принуди, близки и приятели да живеят и работят в чужбина, на някой от тях  децата им пораснаха там и вече няма да се върнат в България, и по този начин извършиха най-жестоката и тежка кражба, на НАШИТЕ ДЕЦА!!!

б ) Накара, децата ми от сега да мислят за бягство от тази опустошена територия (не казвам държава, защото такава няма), а аз не намирам аргумент да ги задържа

2. Защото след такива ПАРАЗИТИ остава унищожена и замърсена природа ( друго наше богатство)

Гост#48 Nov 21, 2015, 20:04
Глупавите министри на България трябва да спрът да раздават богатствата ни
Гост#49 Nov 22, 2015, 08:16
А ДО КОГА БЪЛГАРИНА ЩЕ ИЗНЕМОГВА , А НЯКОИ МАФИОТИ КОИТО СА ПРОДАЛИ ДУШАТА СИ НА ДЯВОЛА КАТО МАФИОТА БАХУР БАХАР, НЕГОВАТА ШАЙКА ОТ ПРОДАЖНИ И НАГЛИ КОПЕЛЕТА И МНОГО ДРУГИ КАТО ТЯХ КОИТО ДОКАРАХА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ДО ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ ЩЕ БЪДАТ ТЪРПЯНИ???
Гост#50 Nov 22, 2015, 16:34

Националните богатства и всички природни ресурси принадлежат на НАРОДА на тази страна. Вече 26 год българските природни ресурси буквално се крадат и то зад гърба на населението. За сметка на това пък непрекъснато ни се говори колко била бедна България и поради тази причина заплатите са скандално ниски, за пенсиите не коментираме. Ако петицията не помогне трябва да се търсят други пътища, но не и да се разчита на корумпираното правителство, което всъщност е параван за съществуване в България на подобни концесийки и разни отровени общеста,,