За прекратяване на концесионите договори на "Дънди Прешъс Метълс“
Свържете се с автора на петицията
Re:
Богатствата в недрата на Родината ни принадлежат само на народа!Тези ,които ги продадоха-в затвора!!!
Защото ми омръзна българските богатства да се ограбват от алчни чуждестранни компании иот продажни политици задоволени от подхвърлените им трохи
КЪМ ИНИЦИАТОРА НА ПЕТИЦИЯТА - МОЛЯ ЗА ТОЧЕН И КОНКРЕТЕН ОТГОВОР
КАКВО ПОСТИГАТ ПЕТИЦИИТЕ? ПОСТИГАТ ЛИ ЦЕЛТА СИ ? ПОСОЧЕТЕ ПРЕСЕН ПРИМЕР!
КАКЪВ Е НАПРИМЕР РЕЗУЛТАТЪТ ОТ ПЕТИЦИЯТА ЗА СПИРАНЕ НА БХК С ПОДПИСАЛИ НАД 12000 ДУШИ ?
БЛАГОДАРЯ !
Защо ли ?
1. Защото това е поредната, очевадна кражба, която обогатява чужда компания/държава ( и някой "наши" безродници), а ние обедняваме все повече. Което пък от своя страна:
а ) Принуди, близки и приятели да живеят и работят в чужбина, на някой от тях децата им пораснаха там и вече няма да се върнат в България, и по този начин извършиха най-жестоката и тежка кражба, на НАШИТЕ ДЕЦА!!!
б ) Накара, децата ми от сега да мислят за бягство от тази опустошена територия (не казвам държава, защото такава няма), а аз не намирам аргумент да ги задържа
2. Защото след такива ПАРАЗИТИ остава унищожена и замърсена природа ( друго наше богатство)
Националните богатства и всички природни ресурси принадлежат на НАРОДА на тази страна. Вече 26 год българските природни ресурси буквално се крадат и то зад гърба на населението. За сметка на това пък непрекъснато ни се говори колко била бедна България и поради тази причина заплатите са скандално ниски, за пенсиите не коментираме. Ако петицията не помогне трябва да се търсят други пътища, но не и да се разчита на корумпираното правителство, което всъщност е параван за съществуване в България на подобни концесийки и разни отровени общеста,,
| This discussion has been closed. |