Поставяне на паметник на братя Прошек в близост до Орлов мост
Свържете се с автора на петицията
Дълбок поклон пред братя Прошек !
Прекрасна идея!
Тези доблестни мъже го заслужават !
За да не бъдат забравени!
Уважение и признателност !
Подкрепям с удоволствие и гордост !!!
Ето нещо светло, което може да се направи в нашия мил град! Нека да съхраним своята духовност и красота - да не забравяме!
ДОБЛЕСТНИ МЪЖЕ !
ДЪЛБОК ПОКЛОН ПРЕД БРАТЯ ПРОШЕК !
Братя Прошек са национални герои.
Подкрепям идеята от сърце
Идеята по принцип е чудесна,. Но не би ли било по-уместно барелефът да се постави на площадчето на името на братята пред БНТ, някъде до някогашния вход на бившата бирена фабрика, но по-далече от онази помпозно грозна "супер луксозна" нова сграда? Орлов мост си е Орлов мост като аритектурен паметник - защо е нужно там да има барелеф на братята. По тази логика, защо не на, или и на, Лъвов мост, на Паметника на Левски и пр...
Г-н Кръстев, благодарим Ви за предложението.
Мястото е посочено условно.
Поставянето на барелеф е дълга процедура и подлежи на обсъждане и одобрение от СОС.
Не бива да забравяме тези, които са направили нещо за България.
Мисля, че г-н Кръстев е прав.
Мястото ще бъде избрано ! Важното е, че хората имат желание и аз го подкрепям !!!
Братя Прошек са Национални Герои !
Благодарим ВИ !
Не трябва да забравяме делата на хората които активно са живяли и направили толкова много за нас ! Имаме си руски паметник а на братя Прошек защо още няма и плоча даже .Делото им е за уважение! Поклон ! пред делата Ви !
Заслужават го !
Поклон
Защо–няма ли други, по-заслужили тази чест?
Прошек, не бяха ли предците на чешките евреи, които взеха милиони от Република България, за бирената фабрика?
Към : Памет българска
Бихте ли подкрепили изказването си с исторически факти,
преди да проклетствате по български !
Възхитен съм от делото им !
| This discussion has been closed. |