Peticiq.com

Не на подигравката със сигурността на България!

Свържете се с автора на петицията

Гост#1 Nov 03, 2015, 11:34
Защото вярвам ,че все още има хора,които обичат България ,а България за да пребъде и да съществува за децата ни и за техните деца има нужда от силна полиция и армия." Който не храни своята армия храни чужда""Който не храни своята полиция храни мутрите и мафиотите и политиците"
Гост#2 Nov 03, 2015, 11:37
Защото МВР е туптящото сърце на Държавата,спре ли да функционира то,умира държавата.Настъпва ХАОС,а Хаосът създава АНАРХИЯ.

This comment has been removed by the author of the petition.

обикновен гражданин#4 Nov 03, 2015, 12:05

Най-добре платени трябва да бъдат учителите,медицинските работници и работещите в сферата на МВР!Без всички тях държава не може да има! Българската държава се подигра с всички тях! Задължително протести!

на станой баща му#5 Nov 03, 2015, 12:18

Re: долния

#3: Станой - долния 

майка ти да умре боклук долен

Гост#6 Nov 03, 2015, 12:39
Защо подписах ли? Защото не искам с МВР-то да стане така, както стана с Армията на България. Боклуците да си вървят. Горанов, говедце гадно, 2000 лв в предишния парламент не ти стигаха да си храниш семейството. Муле нещастно, а с моите 500 лв дали ще го нахраниш. Но Господ гледа отгоре, дано да няма в скоро време кой да храниш!!!
Гост#7 Nov 03, 2015, 13:00
аз съм български полицай на 49г.със стаж 29г,служих вярно на родината'защото я обичам,но как да погледна 18год. си син като му кажа че нямам финансов ресурс за продължаване на учението,затова с гордост ще застана отпред както винаги е било,но този път ще браня честа си и на всички бивши настоящи колеги.Не искам да съм ренегад в очите на тези които ме познават'с бога напред,,,
Гост#8 Nov 03, 2015, 13:03

Re: долния

#3: Станой - долния 

Когато майкати лапаше патките бяхте доволни и сити Тумор нещастен

Гост#9 Nov 03, 2015, 13:10
Защото това което се прави от нашите управници е безумие. Само човек, който добре е запознат с работата на силовите структури може да го разбере. Лошото, че обществото като цяло нехае, но не знае какво означава тези структури да се разпаднат.
Вулева#10 Nov 03, 2015, 14:03

Албена

умрете от глад копелета. Никой не ви подрепя щото сте дебели тъпи корумпели, като не ви харесва напускайте, вие сте най- долната утайка в държавата и 10 заплати са ви много. Най-добре нищо да не ви дават лоени топки тъпи

Гост#11 Nov 03, 2015, 14:39

Подкрепяме ви!!!!!!!!!! 

Анонимният#12 Nov 03, 2015, 15:18

Оставки!

Подавайте оставки и без това ви мързи да си мръднете задниците! Тамън ще се освободим малко от Вас, че във Европа сме с на първо място по брой полицаи на глава от населението. Ние будалите да работим за 400лв на вас 800 не ви стигат, кухаци. 

Анонимният#13 Nov 03, 2015, 15:19

Re: Албена

МиеВиеРиве#14 Nov 03, 2015, 15:19

СГАН мръсна некадърна при това че цялата държава е анархия на протести излизате!!!! За незаконния ви протест заслужавате някой да мине с тир да ви изтрепе боклуци недни мързеливи изруди!!!

Гост#15 Nov 03, 2015, 15:23
Защото живеем в пе*ерастка държава!!!!!
Гост#16 Nov 03, 2015, 15:32
Защото ми писна от гаврите на управляващите с МВР и хората, които работят в него.
Гост#17 Nov 03, 2015, 16:26
За да мога да осигуря по добър живот на моето семейство
Гост#18 Nov 03, 2015, 16:35
ЗАЩОТО МЕ ИНТЕРЕСУВА СИГУРНОСТТА В СТРАНАТА НИ.
Гост#19 Nov 03, 2015, 16:55

И аз подписах петицията, не защото съм от милицията или военен, но имах някои проблеми това лято и няколко пъти посетих няколко милиции и разговарях с хората - следователи, милиционери и пр. Първо ми направи впечтление изключително тежките условия, при които тези хора работят. В шесто р-н в малка стаичка работеха трима, понякога 4 дознатели и в един момент в тази мизерна стаичка се събрахме 8 човека. При тези условия трябваше да обсъждаме важни факти с нашия дознател. В р-нното нямаше кафе, градинката пред 6 беше занамерена, с изпочупени пейки, чешмички, разбити тревни площи. Още по-трагично беше положението в 9 р-нно в Люлин. Малки стаи с изпочупени врати, разбити стени, мръсно. През цялото време беше пълно с цигани, които се жалваха за каквото им скимне, възрастни хора, които не можеха да четат, нямаха пари за транспорт и др. подобни. Нямаше пейки където да се седне. Самите полицаи се страхуваха да вземат страна на честния човек, защото за подобни деяния ги наказвали:(??? Нека първо се оправят условията, при които тези хора работят, защото и другите граждани като нас са потърпевши от тези условия. Още, да се установят закони, че при изпълнение на законните си задължения, а именно изваждане на самонастанил се човек в нашия апартамент, докато нас ни е нямало, няма да ги уволнят, както са направили с няколко полицаи по други подобни случаи.,.

Гост#20 Nov 03, 2015, 17:15
Защото не съм съгласна с промените!
Гост#21 Nov 03, 2015, 18:24
Защото това е безумие и подигравка с бъдещия ред и сигурност на държавата!
Аnhelo#22 Nov 03, 2015, 18:47

Re: Албена

#10: Вулева - Албена 

Кучко, ако ти си изкарваш парите с тази голяма уста по магистралите или си пълниш задното чекмедже с керливи мизерии, ние работим! И пазим обществото от такива зарази като теб!!!

Силвия#23 Nov 03, 2015, 18:54

Re:

#1: -  

Да,така е.Трябва борба и единство.Но както на МВР,така и на армията.И те са хора със семейства и заеми .Г-н Горанов как спите?Живот ли е като не можеш да осигуриш спокоен живот на семествата и народа си??????

екзекутора#24 Nov 03, 2015, 18:54

кво мвр ква полиция има в Бг,това е шаика от безнаказани убиици и престъпници,както може да ни пребивате и изнудвате законно..я ми напуснете от мвр че да ви мятаме .....

Граничар#25 Nov 03, 2015, 19:18

Граничар

14 години в системата и напускам благодарение на ГЕРБ!Партията, която мрази България най-много...всякакви дерибеи се изредиха, тези са най-безпардонните и безцеремонните!Довиждане МВР, довиждане България...аз ще те нося винаги в сърцето си, нищо че те напускам.Един ден се надявам сина ми да ме погребе тук, а не в чужди и мъгливи английски гробища.Аз искам да те помня все така...