Не на подигравката със сигурността на България!
Свържете се с автора на петицията
This comment has been removed by the author of the petition.
Най-добре платени трябва да бъдат учителите,медицинските работници и работещите в сферата на МВР!Без всички тях държава не може да има! Българската държава се подигра с всички тях! Задължително протести!
Re: долния
Когато майкати лапаше патките бяхте доволни и сити Тумор нещастен
Албена
умрете от глад копелета. Никой не ви подрепя щото сте дебели тъпи корумпели, като не ви харесва напускайте, вие сте най- долната утайка в държавата и 10 заплати са ви много. Най-добре нищо да не ви дават лоени топки тъпи
Подкрепяме ви!!!!!!!!!!
Оставки!
Подавайте оставки и без това ви мързи да си мръднете задниците! Тамън ще се освободим малко от Вас, че във Европа сме с на първо място по брой полицаи на глава от населението. Ние будалите да работим за 400лв на вас 800 не ви стигат, кухаци.
СГАН мръсна некадърна при това че цялата държава е анархия на протести излизате!!!! За незаконния ви протест заслужавате някой да мине с тир да ви изтрепе боклуци недни мързеливи изруди!!!
И аз подписах петицията, не защото съм от милицията или военен, но имах някои проблеми това лято и няколко пъти посетих няколко милиции и разговарях с хората - следователи, милиционери и пр. Първо ми направи впечтление изключително тежките условия, при които тези хора работят. В шесто р-н в малка стаичка работеха трима, понякога 4 дознатели и в един момент в тази мизерна стаичка се събрахме 8 човека. При тези условия трябваше да обсъждаме важни факти с нашия дознател. В р-нното нямаше кафе, градинката пред 6 беше занамерена, с изпочупени пейки, чешмички, разбити тревни площи. Още по-трагично беше положението в 9 р-нно в Люлин. Малки стаи с изпочупени врати, разбити стени, мръсно. През цялото време беше пълно с цигани, които се жалваха за каквото им скимне, възрастни хора, които не можеха да четат, нямаха пари за транспорт и др. подобни. Нямаше пейки където да се седне. Самите полицаи се страхуваха да вземат страна на честния човек, защото за подобни деяния ги наказвали:(??? Нека първо се оправят условията, при които тези хора работят, защото и другите граждани като нас са потърпевши от тези условия. Още, да се установят закони, че при изпълнение на законните си задължения, а именно изваждане на самонастанил се човек в нашия апартамент, докато нас ни е нямало, няма да ги уволнят, както са направили с няколко полицаи по други подобни случаи.,.
Re: Албена
Кучко, ако ти си изкарваш парите с тази голяма уста по магистралите или си пълниш задното чекмедже с керливи мизерии, ние работим! И пазим обществото от такива зарази като теб!!!
Re:
Да,така е.Трябва борба и единство.Но както на МВР,така и на армията.И те са хора със семейства и заеми .Г-н Горанов как спите?Живот ли е като не можеш да осигуриш спокоен живот на семествата и народа си??????
кво мвр ква полиция има в Бг,това е шаика от безнаказани убиици и престъпници,както може да ни пребивате и изнудвате законно..я ми напуснете от мвр че да ви мятаме .....
Граничар
14 години в системата и напускам благодарение на ГЕРБ!Партията, която мрази България най-много...всякакви дерибеи се изредиха, тези са най-безпардонните и безцеремонните!Довиждане МВР, довиждане България...аз ще те нося винаги в сърцето си, нищо че те напускам.Един ден се надявам сина ми да ме погребе тук, а не в чужди и мъгливи английски гробища.Аз искам да те помня все така...
| This discussion has been closed. |