Награждаване на българските граничари от Средец
Свържете се с автора на петицията
За доблесния граничар кометираха дори Немските медий
Защото , граничните полицаи заслужават уважение и респект,за работата ,която извършват.Браво момчета!
Защото, грижещите се за тази държава служители не трябва да се страхуват да изпълняват служебните си задължения.
Крайно време е ,да започнат да се спазват законите на Република България.
Пресичането на държавната граница,без документи ,извън местата определени за преминаване е престъпление.
Всяка уважаваща себе си държава пази границата си и териториалната цялост.
Смятам ,че граничарите са изпълнили с чест дългът си.
Момчетата са си изпълнили служебнитезадължения отлично. Трябва да бъдат наградени.
Изпълнение на професионален дълг с риск за живота. Тези хора имат нужда от народната подкрепа в такъв труден момент!
Време е да разберат така наречените мигранти (за мен бандити), че в България има закони и някой все още ги спазва. Границата се пресича на точно определени места. Никой не може да ме убеди, че на тия целите им са чисти. 54 мъже от 20 до 30 г. къде са жените им и децата? А родителите? Документи? С каква цел са тръгнали към европа? Обратно там откъдето са дошли.
Понеже говоря свободно английски,руски и немски успях да поговоря с т.нар."бежанци". Те ми заявиха,че щом аз имам къща цитирам:"ВАШАТА ДЪРЖАВА ТРЯБВА ДА НИ ДАДЕ И НА НАС КЪЩИ". Откъде е тая нагласа да се получи "КЪЩА" и при това безплатно,само защото си направил няколко деца.
Мен самия са ме замервали с камъни по време на бунтове в самия център.Намирали сме ножове под дюшеците в помещенията, където спят афганистанците.
Искам да попитам "загрижените" за съдбата на т.нар. "бежанци" следното: Кой от вас се е загрижил за съдбата на майка ми, която след 37г трудов стаж преживява с пенсия от 137лв. МЕСЕЧНО, както и за съдбата на останалите пенсионери в България?
Отново потвърждавам подкрепата си за доблестната постъпка на граничаря. Много жалко, че само от нас гражданите идва някакво одобрение и подкрепа, управляващите се ослушват за одобрение от задокеанските си и други началници. И България не е суверенна страна. Жалки послушковци. Ще разследват, ще се ослушват...
Подписах защото не подкрепям нелегалното преминаване на границата ни. Това е престъпление. Всеки нелегално преминал трябва да отговаря пред закона и да си понесе наказанието. Ако е истински бежанец, то той няма защо да преминава нелегално. Не зная да има война в Албания или Пакистан за да ги приемат като бежанци. Всички трябва да бъдат депортирани обратно. А пари да се дават за лагерите в Турция или съседните държави на Сирия, на да се приемат чак в Германия или Швеция където спекулират със законите и добрината им.
| This discussion has been closed. |