Награждаване на българските граничари от Средец
Свържете се с автора на петицията
плюнка за свинята
Бих искал да плюна на мазната мутра на комунистическата свиня, дръзнала да публикува този парцал и да трови с просташкото си присъствие общественото пространство. Само да го срещна някъде!
Защото това за мен е чест и гордост - Защита на свещената бъгарска земя,която сме наследили от дедите ни и сме взели назаем от децата ни! А всеки знае ,че ако си взел нещо назаем - непременно трябва да го върнеш поне във вида в кайто ти е даден,ако не можеш да го подобриш!
Re: Лустрация!
БРАВО, ГОСПОДИНЕ! ТАКЪВ ЕДИН ЗАКОН ТРЯБВАШЕ ОЩЕ ПРЕДИ ДОСТА ГОДИНИ ДА СЕ ГЛАСУВА С ПЪЛНО МНОЗИНСТВО !!!! НО ПОНЕЖЕ ЦЯЛАТА НИ ПОЛИТИЧЕСКА СИСТЕМА Е СВЪРЗАНА С БИВШАТА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ И ПОЛИТИЦИТЕ НИ СА ЕДНИ И СЪЩИ (РАЗБИРАЙ АЛЕНО ЧЕРРВЕНИ) , ТОВА И ДО ДЕН ДНЕШЕН НЕ Е ФАКТ !!!!! ПОЛИТИКАТА НИ Е ЕДИН ФАРС И НИЩО ПОВЕЧЕ !!!!!! ВСЕКИ КОЙТО Е ПРОТИВ СТАТУКВОТО , БИВА ОХУЛЕН И ОТРИТНАТ ОТ ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ !!!!!!!! ДАНО БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ЗАПОЧНЕ ДА СЕ СЪБУЖДА ОТ ИЛЮЗИЯТА, ЧЕ ИМА РАЗЛИЧНИ ПАРТИИ В БЪЛГАРИЯ !!!!!!! И ДАНО СПРАВЕДЛИВОСТТА ВЪЗТЪРЖЕСТВУВА !!!!!!!!!
защото съм съгласна с поведението и действията на граничния полицай!всеки ,който престъпи границата на една суверенна ДЪРЖАВА,през неконтролируемите гранични зони се счита за нарушител!Така е по Женевската Конвенция!............преди 25 години стреляха западни срещу източногерманци!при падането на стената умряха много хора!защо сега,когато при нас идват не с мир,а със война-трябва да толерираме атентаторите и насилниците ?Вижте какво се случи в Германия-КМЕТИЦАТА НА ГРАДА бе полузаклана!ХОРА ОПОМНЕТЕ СЕ!КАКТО В БЪЛГАРИЯ,ТАКА И ПО СВЕТА СЕ РАЗПРОСТРАНЯВА ИСЛЯМИЗМА!
Поклон.
Смел мъж, защитник на родината ! Браво !
Мерилото за живота и силата на един народ ще бъде винаги в неговото отношение към Божието слово (Библията) - не го казвам аз, който и да съм, а Гьоте! А следващото е твърдение от Иван Вазов - Там дето Библията се чете, злините са случайни, а добродетелите трайни съпътници на живота. Учудвам се че тази свята книга много слабо се знае у нас не само от миряните, но и от духовниците. Адали има поне един депутат или министър или магистрат, който да познава Словото или да спазва Закона...защото аз не познавам такъв.
| This discussion has been closed. |
Лустрация!
Аз пък апелирам за лустрация на комунистическите изроди. Ето една по-смислена петиция: http://www.peticiq.com/127960