Награждаване на българските граничари от Средец
Свържете се с автора на петицията
Re: ГРАНИЦАТА Е ЗА ТОВА !
ГРАНИЦАТА Е ЗА ТОВА ДА СЕ ПАЗИ И ОХРАНЯВА ДА НЕ БЪДЕ ПРЕМИНАВАНА ОТ ИМИГРАНТИ И БЕЖАНЦИ !
Български герои! Нисък поклон пред вашата смелост и изпълнен професионален и синовен дълг! Винаги е имало и ще има политици, които желаят да ни асимилират и изтрият нашата страна от картата на света. Години наред в това им желание ги подпомагат нашите продажни политици. Предлагам следващата петиция: СЪД ЗА РОДНИТЕ ни ПОЛИТИЦИ - ПРЕДАТЕЛИ НА БЪЛГАРИЯ.
Винаги е имало и ще има политици, които желаят да ни асимилират и изтрият нашата страна от картата на света. Години наред в това им желание ги подпомагат нашите продажни политици.
Предлагам следващата петиция: СЪД ЗА НАРОДНИТЕ ПОЛИТИЦИ - ПРЕДАТЕЛИ НА БЪЛГАРИЯ.
Re:
В случай, че разполагате с "толкова достоверна" информация, че тези, от които зависи решението на въпроса, нямат достъп до сайта, моля, ПРЕДОСТАВЕТЕ ИМ ИНФОРМАЦИЯ, КАК ДА СТИГНАТ ДО НЕГО !
Разчитам, че професора, предложил петицията, ще направи всичко необходимо, да се предостави където е необходимо всичко поместено и като подкрепа и като коментари !
Re:
Елате днес, 17-ти, на протеста против ислямското нашествие пред Александър Невски, 17.00 ч!
https://www.facebook.com/events/1698501660380156/
Човекът е защитил Родината от терористи! Защото група само от мъже между 20 и 40 години във видимо добра спортна форма, притежаващи огнестрелно оръжие с патрони и преминавайки незаконно границата са си точно това.
Vsi4ki naru6iteli trqbva da budat nakazvani!!!
Затова подписвам с двете ръце!!!
Защото съм българин ! Защото живея на хиляди километри от моята България ! Защото ме боли душата ! Защото никой нищо не прави ! Защото ми омръзна от псевдо политици ! Защото България е на българите !
| This discussion has been closed. |