Награждаване на българските граничари от Средец
Свържете се с автора на петицията
Браво момчета! Поздравления и поклон български граничари.
Подписах, защото съм БЪЛГАРКА, защото децата ми са българи и искам те, моите близки и всички българи да продължат да живеят в България на дедите си. Заклела съм се пред себе си да се боря с всичките си сили срещу новия световен ред, за да останем ХОРА, а не марионетки. ТОЗИ НАРОД ЩЕ СЕ СЪБУДИ И ЩЕ СЕ ВЪЗРОДИ!!!!
I am English BUT I have lived here for over 10 years, I love this country and its people, and, for me, its home. I am not proud to be english believe me but that is where I was born so I had no choice. I support Bulgaria and the police/border police. They do a very difficult job and they do it properly. BRAVO TO THEM
Много хора,нямат достъп до интернет.
Петицията ,би трябвало да се разпространи на хартиен носител!
Милиони подписи ще бъдат събрани по този начин!
Ако се чуе гласът на поне 50% от населението ни, власта ще трябва да се съобрази със тези мнения!
Браво на полицаите,изпълнили дългът си пред Родината!
Да се наградат полицаите за смелост!
Re:
....Първо стреляха, после проверяваха....и накрая приключиха с едно ИЗВИНЕНИЕ ! И никой не си позволи да ги упрекне за това, което направиха. НАГЛЕЦИ ДОЛНИ, е най-мекото, което мога да им кажа.
ЗАЩОТО СЪМ БЪЛГАРКА!!! И ЗАСТАВАМ ПЛЪТНО ЗАД ДЕЙСТВИЯТА НА ГРАНИЧАРИТЕ НИ!!! БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ НАГЛИ, ЗЛОНАМЕРЕНИ НАШЕСТВЕНИЦИ И ПРОДАЖНИ ПОЛИТИЦИ!!!
Изпълнение на служебния дълг не е престъпление!Браво на този граничар!
| This discussion has been closed. |