Награждаване на българските граничари от Средец
Свържете се с автора на петицията
Българите се събудиха господа политици, жална ви майка когато прелеете капката на търпението на този изстрадал и унижаван от вас народ! Няма да сварите да бягате от тук, когато настане видовия ден!
Браво на нашият граничар, един достоен българин! Нека само така да ги посрещаме вече горките "икономически емигранти", дето ако бяха срещнали на пътя не трима служители, а три жени..не ми се мисли какво щяха да им причинят! Да не говорим как могат за 1 час да изтребят цяло село както си спи.. стига с тези съжаления, това са НАШЕСТВЕНИЦИ!!!!
И в Турция не ги искат, с очите си видях как има протести, как хората там негодуват.Отричат се и се разграничават от действията на въпросните "мюсюлмани ".Защо ние да ги приемаме. това не са бягащи хора от войната, а терористи. Защо са без документи, от къде намират толкова пари да ги прекарат. За мен това е световна конспирация, Америка иска Европа да се срине.
Всички победи и всички войни са били спечелени благодарение на хиляди такива хора!!!
Подписах петицията:
Защото дори малките действия, ако са навременни, могат да доведат до големи промени.
Защото искам моята родина България да остане светска държава и да бъде "чистата и свята република" на Левски и Ботев .
Защото съм против толерастията и мултикултурализма, които предават без съпротива Европа (а и Америка, всъщност) на ислямистите. Но мултикулташките лидери продължават лицемерно да твърдят, че го правят "в името на европейските ценности"...
Защото има времена, в които невземането на отношение е равносилно на предателство към човечеството. Такива, като сегашното време.
Защото НИКОГА няма да се примиря с наглостта, безочието, лъжите, подлостта и безпардонната нетолерантност на вулгарните примитивни ислямски зомбита, които ни "налазиха" и които разбират само от силов отпор.
И защото съм се ЗАКЛЕЛА пред себе си да се боря, ако е нужно, до последната си капка кръв и до последния си дъх (а, ако е възможно - и след смъртта :)) срещу безпрецедентния опит на монополите и олигархията да увековечат господството си и да наложат на целия свят "1984" на Оруел.
Браво за този истински българин който е избрал да служи на границата и да пази България.
Ако нахлуе някой в моята къща,ще го убия, ако ме нападне. А България е къща на всички нас - българите! След като подкрепяме американците, защо не им подкрепяме и законите??? В Америка е така, щом ти влезе някой чужд човек с мръсна цел в двора, стрелят на месо, без предупреждение и НЕ е наказуемо!
"...Един завет ..един завет, написан с боен меч.. един завет оставили са нам дедите...ДА ПАЗИМЕ НА СВОЯ РОДЕН КРАЙ ЗЕМИТЕ...!!!.."...цитирам по спомен...
| This discussion has been closed. |